• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Eylül 2016 09:45

Milletvekili Geldi’den, Sekmen’e kentsel dönüşüm övgüsü

Milletvekili Geldi’den, Sekmen’e kentsel dönüşüm övgüsü
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in şehirde kentsel dönüşümü en iyi ve örnek çalışmalarla hayata geçirdiğini ifade etti.

ERKHABER / GÜNCEL - Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Erzurum’a gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Geldi, Erzurum genelinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Kentsel dönüşüm alanlarındaki incelemeler sonrasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Parlamenter Geldi, burada kentte gerçekleştirilen yatırım ve projelerle ilgili bilgi aldı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, “Erzurum’da çok ciddi bir kentsel dönüşüm çalışması gerçekleşiyor. Bunun için özel firmaların da destek vermesi lazım. Ama tecrübesiyle yıllardır partimizin yerel yönetimler politikalarında çok ciddi hizmetler veren Başkanımız, bu dönüşümü en iyi şekilde yapıyor” dedi.
Erzurum ziyaretinde ilçeleri de gezen Geldi, “Bir kaç ilçeyi ziyaret etme imkanımız oldu. Geçmişte Narman ilçesine birkaç defa gitmiştim. Bu ziyaretimde Narman’ı tanıyamadım. Muhteşem bir görünüme bürünmüş. İlçe adeta yeniden yapılmış. Büyükşehir Belediyemizi ve Başkanımızı takdir ediyorum, kutluyorum. Diğer ilçelerimizde de büyük değişiklikler var. İnşallah Erzurum bu önemli çalışmalarla Türkiye’nin turizm ve cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

KARIŞIK