• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Temmuz 2016 10:55

Milletvekili Deligöz’e yaylada özel ilgi

Milletvekili Deligöz’e yaylada özel ilgi
Ayvalı Köyü Sersis Mezrasında gerçekleştirilen festivalde Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz’e köylüler yoğun ilgi gösterdi.

ERKHABER / GÜNCEL - Ayvalı Köyü’nün bu yıl Ramazan Bayramının son günü 7 Temmuz’da düzenlediği “Organik Meyve ve Sebze Festivali”ne katılan Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz köylülerin ilgi odağı oldu.
Gördüğü ilgiden dolayı bir hayli memnun kalan Milletvekili Deligöz, festival alanındaki vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Ayvalı Köylüleri Dernek Başkanı Musa Demir, “Bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz festivalimize daha önce hiçbir milletvekili katılmamıştı. Orhan Deligöz beyefendi katılımıyla bizleri çok mutlu etti. Bu tür siyasi büyüklerimizin katılımı festivalimizin devamı ve daha da duyulması açısından oldukça önemli. Sayın Milletvekilimize köylülerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Gördüğü yoğun ilgi karşısında memnuniyetini gizlemeyen Milletvekili Orhan Deligöz ise “İnsanımız kendisine değer verildiğini görmek istiyor. Yöremiz insanının başkaca bir talebi yok. Yeter ki yanlarında olunsun. Bizim tüm çabamızda vatandaşlarımızla, köylülerimizle bir araya gelerek onları bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmamaktır. İlgi ve alakalarından ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Festival boyunca vatandaşlarla sohbet edip, bölgenin geleceğiyle ilgili fikirlerini paylaşan Milletvekili Deligöz, gençlerin coşku içerisinde oynadıkları halaylara da eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

KARIŞIK