• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Mart 2017 18:50

Milletvekili Açıkkapı; “Kadınlar toplumumuzun temel taşı”

Milletvekili Açıkkapı; “Kadınlar toplumumuzun temel taşı”
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, kadınların toplumun en önemli değerleri ve temel taşı olduğunu söyledi.

ERKHABER / ERZURUM- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, kadınların toplumun en önemli değerleri ve temel taşı olduğunu söyledi. 
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklama yaptı.
Kadınla ilgili bilinen en önemli hadislerden olan “cennet anaların ayakları altındadır” sözlerine vurgu yapan Milletvekili Ejder Açıkkapı,” Cenneti anaların ayakları altına seren bir dinin mensupları olarak kadınlar gününü sadece bir gün olarak değil her daim hatırlayan, kadınların toplumumuzun en önemli değerleri ve temel taşı olduklarını belirtmek isterim. Annelerimizin eşlerimizin evlatlarımızın en kıymetli varlıklar olduklarını biliyoruz. Kadınlarımız geçmişten bu güne önemli roller üstlendiklerini, tarihi şahsiyetlerin tarihe damga vurduğunu biliyoruz” dedi.
Sözlerine kadınların tarihteki rolleriyle devam eden Milletvekili Açıkkapı, Nezahat Onbaşılar, Hatice Hanımlar, Zeynep Midolar, Halide Edipler, Münevver Saimeler, Erzurumlu Kara Fatma Lakaplı Fatma Seherler, Nene Hatunları” anlatarak devam etti.
15 Temmuz’un şehit kadınlarına da vurgu yapan Açıkkapı, “ 15 temmuzda hayatını ülkesi için feda eden polis memurlarımız Zeynep sağır, Selda Güngör, Kübra Doğanay, Demet Sezen, Cennet Yiğit, Gülşah Güler ile sivil kahramanlarımız, Ayşe Aykaç, Sevgi Yeşilyurt ve Türkan Türkmen Tekinler unutulmayacaktır”diye konuştu.
Kadınlar günüyle ilgili açıklamasının ardından 8 Martta 2010’de Okçular’da yaşanan 6.0 büyüklüğündeki depremi de hatırlatan Açıkkapı, hayatını kaybeden 4

KARIŞIK