• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Mart 2023 12:56

MHP’den gövde gösterisi

MHP’den gövde gösterisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurum’daki tüm kadrolarıyla muhalefete adeta gözdağı verdi.

ERKHABER / ERZURUM - MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Yeni Türkiyenin yüzyılında Erzurumu öncü şehir kılma gayemiz var” diyerek bir ilke imza attı. 
MHP Erzurum İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde tüm başkanlık, yönetici, STK başkanları ve yönetici kadroyu bir araya getiren Başkan Yurdagül, bin kişilik katılımla seçim koordinasyon toplantısı düzenledi.

KARIŞIK

 

 

Toplantıya MHP il yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Başkanı ve Yönetimi, İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve Yönetimleri, İspir ve Uzundere Belediye Başkanları, Kamu-Sen, Türk Hukuk Enstitüsü ve Türkav Başkanlarının. katılımıyla düzenlenen programda, İl Başkanı Yurdagül birbirinden önemli mesajlar verdi. “Türkiye’nin yeni yüzyılında Erzurum’u öncü şehir kılma gayemiz var” diyen Yurdagül, “Çalışacaksak bunun için çalışacağız ve bunun için mücadele edeceğiz” dedi. 

 

 

BİZİM KAVGAMIZ BEKA KAVGASI
“Bizim kavgamız milletimiz ve devletimizin bekası içindir” diyen Başkan Adem Yurdagül, “Belirtmek isterim ki; bizler var oldukça melanet cephesi asla istediklerine ulaşamayacaktır. Bizler yeni Türkiye Yüzyılı’na hazırlanırken onlar neyi nerden ve nasıl koparacaklarına, masanın hangi köşesinde, nasıl oturacaklarının kavgasını versinler. Bizim kavgamız milletimizin ve devletimizin bekası için devam edecektir. Bu vatan, biz devlet sevdalılarınındır, kurda kuşa bırakmayız, pastadan payını bekleyen melunlara yem edecek değiliz” diye konuştu. 

 

 

“ERZURUM’U YÜCELTECEĞİZ”
MHP’nin Türkiye'nin geleceği için var gücüyle çalışan bir parti olduğunun altını çizen Yurdagül, “14 Mayıs 2023 seçim çalışmalarımız doğrultusunda, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde gösterdiği hedeflere yılmadan yürümeye devam edecek, Cumhur ittifakı olarak il ve ilçe teşkilatlarımızla, ülkü ocaklarımızla; üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Erzurum’u Türkiye yeni yüzyılına taşıyacak kadroyu karşımda görüyorum. Bu ekip, bu zafere muktedirdir. Bizim kudretimiz Erzurum’u yüceltecektir. Biz, Erzurum’un ve Türkiye'nin geleceği için var gücümüzle çalışıyoruz, birlikte bu ülkeyi daha ileriye taşıyacağız. Davamıza inanın, bize ve kendinize güvenin, sizlere her zaman birlikte olacağımızın sözünü veriyorum. Canla, başla, omuz omuza verdiğimiz mücadelenin ardından, Yeni Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kavuşmanın zaferini milletimizle birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu. 
 
 

 

TÜRKEŞ’İN SÖZLERİYLE SESLENDİ
Konuşmasında Merhum Alparslan Türkeş’ten örnek veren Yurdagül, “Başbuğumuzun da dediği gibi: ‘Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır.’ Aziz ülküdaşlarım bu vatan için, bu bayrak için, bu millet için, gözünü kırpmadan toprağa düşen canları, şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Emanetleri namusumuz, idealleri ülkümüzdür. Allah bu zaferi yine birlikte kutlamayı bizlere nasip etsin” niyazında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Taha Tuğlular 28 Mart 2023 10:38

    AKP'ye verdiğiniz destekle Erzurum'un durumu ortada. Bu ülkede 67 il varken Erzurum bu iller içerisinde; ekonomi, tarım,ticaret, eğitim, ihracat vb.bircok konuda 15. Sırada idi. Bu şehrin bu ülkede büyük bir itibarı vardı. 67 İl'e küçücük bir takım iller eklendi, Erzurum ,yukarıda saydığım konularda, 58.59.60. sıraya düştü. Mesela ,2002'den önce bu şehirden günde 5-6 tır et ihraç edilirken şimdi bu şehire et gibi herşey dışarıdan geliyor. Sizin gözünüz görmüyor mu et kuyruklarını ? Yine ne acı ki çağ kebabın eti, Balıkesir ve Bursa'dan geliyor. Erzurum'un patates ve soğanı kendine yetip fazlası dışarı satılırken, şimdi patates ve soğan ne acı ki Sivas ve ahlattan gelip satılıyor. Doyasan yağ fabrikasında Pasinler, daphan, Hınıs ovaların ayçiçeği işlenip bu şehrin ihtiyacının dışında ki fazlası satılırken şimdi bu fabrikanın yerinde yeller esiyor. Daphan ovasının kırmızı mercimeği,s sadece ülkemizde değil, dünyada meşhur iken, Erzurum'un ihtiyacını fazlasıyla karşılarken,kırmızı mercimeği ülke olarak Kanada'dan alıyoruz. Şeker fabrikası harıl harıl çalışırken şimdi istop etmiş durumda. Daha yazılacak çok şey var. Ne bekası ? Bu ülkenin beka diye bir sorunu yok ve hiç olmadı da. Bunu siz icat ettiniz, bununla göz boyuyordsunuz. Bu nasıl beka ki ABD nin emriyle, Suriye'ye girip halen orada ABD nin emriyle onlara hizmet ediyorsunuz. Onun emriyle 6 milyon Suriyeliyi göçmen olarak getirdiniz kurşun atmadan kazandığımız Hatay demografik yapının değişmesinden dolayı elden çıkmak üzere. Hani Suriye konusunda bir koyup beş alacaktiniz ya, öyle olmadı Suriye için bugüne kadar 100 milyar dolar harcadık. Suriye'ye girdiniz başarısız oldunuz, Kuzey Suriye adı altında bir Kürt devletini kurdurdunuz. 2002'den önce bu ülke 173 ülke içerisinde, her şeyiyle kendi kendisine yeter iken, mesela karkas eti bile katil Sırbistan'dan alır hale getirerek her konuda ihracatçı olan bu büyük ve güzel ülkeyi, ithalatçı ülke haline getirdiniz. 2002'de bu ülkenin MB ' sinde 34 milyar dolar nakiti ve 40 milyar dolar ihtiyat akçesi var iken, bu akçe uçtu, MB denin kasasında da şu anda eksi 54 milyar dolarla açık vermiş durumda. 647 milyar dolar iç ve dış borçla dünyanın en borçlu, 4. ülkesi durumunda, eğitimde OECD nin 173 ülkesi içerisinde, 50. , İnsan hakları başta olmak üzere birçok konuda 173 ülke içerisinde 110. 120. Sıradayız. Şimdi hamaset yapıp o eski Duygu sömürüsüden dolayı siyaset yapmayın,artık bu millet size inanmıyor. Karneniz iyi değil. Bir deprem afetinde bile başkanınız 15 gün sonra araya gitti. Karneniz kötü,enkaz altında kaldınız. Bu milletin canına tak dedi sizi gönderecek. Selamlar.