• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Ekim 2021 16:27

MEMLEKET'TEN AYRILIP İYİ PARTİYE GEÇTİ

MEMLEKET'TEN AYRILIP İYİ PARTİYE GEÇTİ
Memeleket Partisi İl Başkan vekili ve Teşkilat Başkanı Haydar Akdağ partisinden istifa edip İYİ Parti saflarına katıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Bugün yapılan törenle  Memeleket Partisi İl Başkan vekili ve Teşkilat Başkanı Haydar Akdağ partisinden istifa ederek,  İYİ Parti saflarına katıldı. Rozet takma töreninde söz alan Akdağ, “Bizim için önemli olan makam değil vatandaşa hizmettir. Omurgasız  ve kimin ekmeğine yağ sürdüğü belli olmayan bir siyasal yapıda bulunmam mümkün değildi. Muhalefete muhalefet eden zihniyeti defalarca uyarmamıza rağmen sonuç alamadık. Niyetlerinin iyi olmadığını anladığımız an istifa yolunu seçtik. Zihnimizde ve yüreğimizde hayal ettiğimiz siyasi tarzı ve üslubu taşıyan İYİ Parti ailesine katılmak bizim için onur verici. Bizleri bağrına basan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve tüm İYİ Parti ailesine teşekkür ederim.” dedi.

KARIŞIK

 

Katılımlarla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ise şu açıklamalarda bulundu; “Her gün safımıza katılımlar artıyor. Erzurum'da yıllarca siyaset yapmış vatansever insanları aramızda görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Vatan için millet için çıktığımız bu yolda, böylesi katılımlar da gösteriyorki yolumuz doğru, yol arkadaşlarımız doğru. Sosyal medya siyaseti ile algı oluşturanlar şunu bilsin ki biz vatandaşın içinde vatandaş olduğumuz bilinci ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. İYİ Parti teşkilatları olarak gece gündüz demeden çalışacak ve milletin iradesini iktidar edeceğiz.” dedi

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.