• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 06 Ağustos 2021 18:20

Memleket Partisi'nden hafta sonu 3 kongre...

Memleket Partisi'nden hafta sonu 3 kongre...
Erzurum’da genç İl Başkanı Serhat Can Eş önderliğinde hızlı bir biçimde teşkilatlanan Memleket Partisi, ilçe kongrelerini gerçekleştiriyor.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da genç İl Başkanı Serhat Can Eş önderliğinde hızlı bir biçimde teşkilatlanan Memleket Partisi, ilçe kongrelerini gerçekleştiriyor. Çat ve Horasan ilçe kongrelerini yapan Memleket Partisi, 8 Ağustos Pazar Günü  Merkez ilçeler Yakutiye, Palandöken ve Aziziye  ilçesinde ilçe başkanlarını seçecek. 

KARIŞIK

İlk kongresini Çat’ta gerçekleştiren ve İlçe Başkanlığına Fikret Tanas’ın seçildiği Memleket Partisi’nde Horasan İlçe kongresi de yapıldı. Memleket Partisi Horasan’ı,  Kuvvettin Görmen’e emanet etti.

HAFTA SONU ÜÇ KONGRE… 
8 Ağustos Pazar günü Memleket Partisi’nde merkezdeki üç ilçede kongre heyecanı yaşanacak. Pazar günü Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. Yakutiye’de Ekrem Ekmekçi, Palandöken’de Murat Yıldız ve Aziziye’de Ömer Faruk Badur tek liste halinde seçime gidecek. 

Memleket Partisine olan ilginin her geçen gün arttığını kaydeden Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş, ‘ iki ay gibi kısa bir sürede bu aşamaya gelmemiz, bizim en büyük mutluluk kaynağımız olmuş, gelecek ile ilgili umutlarımızı artırmıştır. İlçe kongrelerimizi tamamladıktan sonra bir an önce il kongremizi yaparak. Sahaya inmek istiyoruz. Sadece seçim zamanları değil her zaman Erzurumlularla birlikte olacağız. Samimi bir biçimde dertleriyle dertlenecek, mutlulukları ile mutlu olacağız. Geldiğimiz nokta göstermiştir ki bu iktidarında, basiretsiz bu muhalefetinde sonu gelmiştir. İktidar ve muhalefetin tek alternatifi Genel Başkanımız  Muharrem İnce, liderliğindeki Memleket Partisi kadrolarıdır. Bizler gücümüzü ne dış güçlerden, ne terör örgütlerinden, ne birbirine hiç benzemeyen ittifaklardan almıyoruz. Tek başımıza çıktığımız bu yolda halkımızın bize verdiği güçle ilk seçimde iktidar olacağız.’ dedi.   
 
Erzurum’un sorunlarına vakıf olduklarını belirten Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş, ‘ Erzurum’un en büyük problemi işsizlik ve buna bağlı olarak verdiği göçtür. 19 yıldır hem genelde hem yerelde iktidarlar olan AKP  istihdamı artıracak bir tek proje üretememiştir. Erzurum’da sanayi tesisleri kuracağız istihdamı artıracağız diye yapılan 2. Organize Sanayi Bölgesinin hali ortadadır. Yanlış yer tercihi ve idarecilerin basiretsizliği neticesinde büyük nümayişlerle açılan fabrikalar birer bire yıkılıyor. Devlet milyonlarca lira zarara uğratılmıştır. İktidarın bu vizyonsuzluğuna karşı muhalefet te sus pus olanları izlemektedir. Her zaman devletinin yanında olan, taşın altına elini koymaktan hiçbir zaman kaçınmayan Erzurumlu bu muameleyi, bu kötü yönetimi hak etmiyor. İlçe gezileri yapan milletvekilleri gittiği yerlerde fotoğraf çektirip çalışıyorum pozu vermekten öteye gidemiyor. Gücünü halktan değil genel başkanlarından alan milletvekilleri kendilerini vatandaşa karşı değil genel başkanına karşı sorumlu hissediyor. Bu yüzden seçmenin istekleri değil, genel başkanın isteklerini emir telakki ediyorlar. Erzurum’a fabrika yapmak için gelen bir çok yatırımcının 2. OSB’deki durum yüzünden kaçtığından haberleri bile yok. Erzurum’da arazi mi yoktu ki 2.OSB bu sorunlu zemin üzerine kuruldu. İşte Memleket Partisi kimsenin söylemeye cesaret edemediği konuları gündeme getirmek için var.’ Dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.