• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Temmuz 2022 13:57

Memet Aca kimleri kastetti?

Memet Aca kimleri kastetti?
Türkiye genelinde yayın yapan Samimi Haber internet sitesini ve Youtube TV kanalını kuran Memet Aca, yerel haberciliğe de Erzurum Haber Ajansı'nı kurarak adım attı.

ERKHABER / ERZURUM - İş dünyasından medya sektörüne adım atan ve önce Türkiye genelinde yayın yapan Samimi Haber internet sitesini ve Youtube TV kanalını kuran Memet Aca, yerel haberciliğe de Erzurum Haber Ajansı'nı kurarak adım attı. Aca'nın "Erzurum'un beyni çolakları" başlıklı ilk yazısı kafaları karıştırdı. 

KARIŞIK

AK Parti'ye yakınlığıyla da bilinen çiçeği burnunda medya patronu ve köşe yazarı Aca, erzurumhaberajansi.com 'da "Yalan bunlarda… İftira bunlarda… Hile, kurnazlık, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma.. İmar rantları bunlarda…Bunların yanında şeytan bile önünü ilikler! Huy olarak birbirlerine o kadar çok benziyorlar ki" ifadeleriyle başladığı ilk yazısında isim vermedi ama "Onlar kendilerini çok çok iyi biliyor" dedi ve sonrasında da "Erzurum da bilecek... Az sabır…" notunu düştü... 

Yazısında "Sizi deşifre etmek büyük cihattır. Sizi, gerçek yüzünüzle toplumun önüne koymak, ömrünü milletine feda eden Cumhurbaşkanımıza da büyük bir destek olacaktır. Şansın yardımıyla geldiğiniz makamların gücünü kullanıp, söylediğiniz yalanlar ve attığınız iftiralarla uykusuz bıraktığınız kalplerin acısını kat kat yaşayacaksınız" ifadelerini kullanan Aca'nın kimleri kastettiği merak konusu oldu. 

"Başkalarına ihale aldırıp milletin malına çökenle çolak beyinleri,
Türlü oyunlarla türlü rantlar elde edenleri, şeytanın aklına gelmeyen dolaplar çevirenleri…Tertemiz insanların şerefine, haysiyetine hayasızca iftiralar atanları tek tek anlatacağız
" diyen Aca'nın AK Parti'nin önemli isimlerini mi yoksa bürokratlar ya da işadamlarını mı işaret ettiği netlik kazanmadı.

Yazısını "İftira yok, çünkü iftira, şerefsiz beyni çolakların işi" sözleriyle noktalayan Aca'nın ikinci yazısında, iddialarını destekleyecek belgeleri ortaya koyması bekleniyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Emrah 30 Temmuz 2022 14:42

    Eski fb başkanı Aziz Yıldırım 20 yıl başkanlık yaptı,Ve en az 20 kere "bak konuşursam" "bildiklerimi anlatırsam sokağa çıkamazsınız " " bundan sonra isim isim deşifre edeceğim" diye diye 1 isim bilr açıklamadan başkanlığı bıraktı. Şimdi arkadaş "cek cak" "miş muş" lu konuşmayı bırakın, vekil mi,belediye başkanı mı,partili mi,iş adamı mı,bürokrat mı kimler ise, isim isim belge belge savcıya,hakime gidin verin.İlgilenmez dava açmazlar ise çıkın kamu oyu ile paylaşın.Bildiğiniz bişeyler var ve bunu kamu yararına kullanmıyorsanız, kime neye yarar bu bilgi.