• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 20 Mart 2023 17:56

Mali Müşavir Erol Korkut, AK Parti'den aday adayı...

Mali Müşavir Erol Korkut, AK Parti'den aday adayı...
Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Erol Korkut, AK Parti'den milletvekilliği aday adayı oldu.

ERKHABER / ERZURUM - Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Erol Korkut, AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı. Bugün parti il binasına giderek, resmi başvurusunu yapan Erol Korkut, "Şehrimiz ve ülkemize hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Rabbim mahçup etmesin" dileğinde bulundu. 

KARIŞIK

AK Parti'nin 2 dönem il yönetim kurulu görevlerinde de bulunan Korkut, "AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Listeye girsek de girmesek de partimizin bir neferi olarak çalışmaya da devam edeceğiz" dedi. 

 

EROL KORKUT KİMDİR?

1970 Erzurum /Oltu doğumlu olup, Mali Müşavir Bağımsız Denetçi olarak Erzurum merkezde serbest çalışmaktayım. AK Parti kuruluş aşamasında bulunup 2 dönem merkez ilçe Mali ve İdari işlerden sorumlu başkan yardımcılığı, 2 dönem Erzurum Ak Parti il yönetim kurulunda Mali ve İdari işlerden sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevinde bulundum.2 dönem Ak Parti Millet vekilliği Aday Adayı oldum 1 dönem Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Aday adayı oldum 3 dönem Erzurum Müsiad Yönetim kurulunda Mali ve İdari işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulundum.Ak Parti kurulmadan önce Refah Partisi ve Fazilet Partisinde Yönetim kurulu üyeliği yaptım.Milli gençlik Vakfında Yönetim kurulu üyeliği yaptım.

Evli 4 çocuk babasıyım.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.