• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 27 Ağustos 2020 17:01

Makaridze'de işlem tamam...

Makaridze'de işlem tamam...
Gürcistan milli takımının file bekçisi Makaridze'nin transferindeki engel bugün ortadan kalktı.

 

KARIŞIK

Orkun ÇİZMELİ / ÖZEL HABER

 

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un transferi için uzun süredir prensip anlaşmasına vardığı Gürcistan milli takımının file bekçisi Makaridze'nin transferindeki engel bugün ortadan kalktı. Makaridze'nin formasını giydiği Vitória Setúbal’ın finansal kriterleri yerine getiremediği için küme düşürülmesi kararına yapılan itirazı görüşen Portekiz Futbol Fedarasyonu, kararı onayınca Gürcü kaleci Makaridze boşa çıktı. 

Portekiz'in önde gelen basın kuruluşlarından biri olan Abola gazetesinin internet sayfasında yeralan haberlere göre, Lig Denetim Komitesi tarafından finansal koşulları yerine getiremediği için küme düşürülmesine karar verilen Vitória Setúbal kulübü, kararı Portekiz Futbol Federasyonu Adalet Konseyi'ne (TAD) taşıdı. İtirazı bugün görüşen TAD, küme düşürülme kararını yerinde buldu ve kararı onadı. 

Bu gelişme üzerine Setubal takımının tüm oyuncuları da otomatik olarak serbest kaldı. Günlerdir Makaridze'ye 250 bin Euro'luk bonservis bedelini ödememek için sürecin sonlandırılmasını bekleyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi de, transferin önündeki engelin kalkmasının ardından Gürcü file bekçisini resmen kadrosuna katmak için harekete geçti. 

Makaridze'nin şu an kulübünden fesih evraklarını almak üzere girişimlerde bulunduğu, transferin de en geç yarın resmen açıklanacağı öğrenildi.  

Öte yandan forvet transferindeki belirsizlik halen daha devam ediyor. Kalifa Kolibaly ve Estupinan ikilisinden cevap bekleyen transfer komitesi, 1-2 gün içerisinde transferleri netleştirmeyi amaçlıyor... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.