• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 25 Eylül 2018 15:58

Mahalle toplantılarına Aşkale’de devam edildi

Mahalle toplantılarına Aşkale’de devam edildi
İçişleri Bakanlığı'nın Genelgesi gereğince mahallinde düzenlenen, kurum yetkili ve görevlilerinin katıldığı mahalle toplantılarına Aşkale'de devam edildi. 

ERKHABER / ERZURUM - İçişleri Bakanlığı'nın Genelgesi gereğince mahallinde düzenlenen, kurum yetkili ve görevlilerinin katıldığı mahalle toplantılarına Aşkale'de devam edildi. 
Aşkale İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu'nun katılımı ile Ocaklı , Yaylımlı ve Taşlıçayır köylerinde ki toplantı çok amaçlı köy odalarında gerçekleştirildi. 
Düzenlenen toplantılara ilçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Şenol Polat, Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Semih Karakaş, ilçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem , Yazı İsleri Müdürü Mücahit Artuç , Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Zafer Şener kurum amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 
İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu konuşmasında "Köylerdeki vatandaşlarımız ile buluşma toplantısında köy sakinlerinden hem mahalle hem de kendi sorunlarını dinlemek için, Belediye Başkanımız ve tüm kurum yetkilileri ile karşınızdayız. Öğrenmek istedikleriniz ve sorunlarınız varsa bizlere iletmenizi istiyoruz. Her mahalle ve köy de İçişler Bakanlığı'mızın talimatı ile mahallînde yapılması ön görülen mahalle ve vatandaşla buluşma toplantılarını bugün ilçemiz Ocaklı, Yaylımlı ve Taşlıçayır köylerimizde gerçekleştiriyoruz. Sorunlarınızı dinleyeceğiz. İlgili müdürleri sorularınızı cevaplayarak sıkıntıları gidermek için gerekli notlarını alacaklar. Muhtarlarımız ve vatandaş olarak sizler takipçisi olacaksınız. Kaymakam olarak bende takipçisi olacağım" dedi. 
Ziyaretler esnasında Yaylımlı köyündeki ilköğretimi okulunu da gezen Kaymakam Aksu ve beraberindeki heyet öğrenciler ile sohbet ederek sorular sordular. 
İlçe Belediye Başkanı Şenol Polat ise “Her konuda vatandaşlarımız ile birlikte iç içeyiz. Onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlemek ve sorunların çözümleri ve süreçlerini yakından takip ediyoruz. İçişleri Bakanlığımızın Genelgesi vesilesi ile de tekrar gittiğimiz köy ve mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlarla sohbet ederek fikir ve düşüncelerimizi harmanlayarak hoş sohbetler ediyoruz" diye konuştu. 

KARIŞIK