• ŞEpnolat üst

MADEM ÇOK ÖNEMLİ YAZIN LİSTENİN BİRİNE VEKİL OLSUN

  • Büyükşehir-1

Kurduğu ‘Kanaat Önderleri’ derneği ile kendisine kanaat önderi dedirten ve yaptığı skandal açıklamalarıyla gündemden düşmeyen İbrahim Özmen, bu kez şehirde desteklenmesi gereken projelerin görüşülüp konuşulduğu KUDAKA toplantısında kendini gösterdi. Üç ilin valisi, Belediye Başkanları ve Ticaret Odası Başkanlarının katılması gereken toplantıda Özmen’in oluşuna kimse mana veremedi. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmayanın imanından şüphe ederim.” diyen  

Bu Kemal Kılıçdaroğlu’nun aslı Ermeni’dir” diyen, 

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı kendisini makamında kabul etmediği için kendisine hakaretler yağdıran,

Milli Eğitim Müdür muavinliğine talip olan bir adamını müdür yapmadılar diye, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e, Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’a ağzına gelene söyleyen, 

Kendisine Kanaat önderi denilen bu şahsa, Erzurum Valisi Okay Memiş’in, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in gösterdiği aşırı ilgi her kesimin tepkisine sebep oluyor. 

 

Erzurum Valisi Okay Memiş, bu şahsı, kapıda karşılayıp, kapıya kadar uğurluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen adeta yanından ayırmıyor. Erzurum’da hiçbir STK Başkanına gösterilmeyen ilgi bu şahsa gösteriliyor. 

 

İçİşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hilton Otel'in açılışında ayak üstü görüşen, kendisine kanaat önderi  dedirten bu şahsın, ayak üstü bu görüşmede Erzurum Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le ilgili Bakan Soylu'ya övgüler yağdırdığı, methiyeler dizdiği iddia ediliyor.  

 

Bakan Soylu ziyareti sonrasında yapılan KUDAKA toplantısına, hiçbir görevi ve uzmanlık alanı olmamasına rağmen davet edilmesi, bu çabasının, gayretinin bir sonucu olarak değerlendiriliyor. 

 

Vatandaşlar “madem bu adam bu kadar önemli biri, koyun AK Parti listelerinden birinci sıraya da vekil seçilsin.” yorumlarını yapıyorlar.    

 

İŞTE SİZLERİN DE YAKINDAN TANIMASI İÇİN, DEVLET ERKANININ BÜYÜK ÖNEM ATFETTİĞİ İBRAHİM ÖZMENDEN BAZI VİDEOLAR. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.