• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 18 Ağustos 2022 12:50

Maç bitti, primler ödendi...

Maç bitti, primler ödendi...
Yeni sezonun ilk maçında kendi evinde Pendikspor ile 0-0 berabere kalan Erzurumspor FK'da Ahmet Dal başkanlığındaki yeni yönetim kurulu futbolculara prim jesti yaptı.

ERKHABER / ERZURUM - Yeni sezonun ilk maçında kendi evinde Pendikspor ile 0-0 berabere kalan Erzurumspor FK'da Ahmet Dal başkanlığındaki yeni yönetim kurulu futbolculara prim jesti yaptı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolculara vaad edilen beraberlik primi, oyuncuların hesaplarına aktarıldı. Geçtiğimiz sezon primler yüzünden sürekli yönetimle karı karşıya gelen futbolcuların ilk maçta yaşanan bu sürpriz karşısında hem şaşırdıkları hem de memnun oldukları öğrenildi. 

KARIŞIK

Transfer tahtasının kapalı olması başta olmak üzere birçok sorunla adeta boğuşan ve son derece olumsuz şartlar altında yeni sezona başlayan Erzurumspor FK yönetim kurulu, Pendikspor maçı sonrasında yaptığı bir hamle ile oyuncularla güçlü bir bağ kurmayı başardı.

Yeni sezonun prim ve ceza sistemini belirleyen ve iç saha galibiyetine 15 bin TL, deplasmandan galibiyetlerine de 20 bin TL, beraberliklere de yarısı kadar prim ödeme vaadinde bulunan Mavi Beyazlı yönetim, ilk primini maç biter bitmez ödedi.

Maç öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın, "Yaşadığımız sorunları, içerisinden geçtiğimiz durumları en iyi sizler biliyorsunuz. Sizlere çok büyük vaatlerde bulunamıyorum. Ama size sadece verdiğimiz sözleri tutma vaadinde bulunuyorum. Ne söz verirsek yerine getireceğiz. Yarın neyle karşılaşacağımızı bilemiyorum ama bu maçı kazanırsanız, primleriniz sizler evinize varmadan hesaplarınıza yatmış olacak. Ayrıca ilk maç için iç saha primini de deplasman galibiyet primi olan 20 bin TL olarak belirliyoruz" dediği öğrenildi. 

Bu konuşmanın ardından yönetimin beraberlik primini maç biter bitmez hesaplara aktarması futbolcular tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.