• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Ocak 2018 14:38

Lokmacı: Bu güruhun Türk Devletine olan düşmanlıkları mayalarının gereğidir.

Lokmacı: Bu güruhun Türk Devletine olan düşmanlıkları mayalarının gereğidir.
Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı, Türkiye’nin Afrin operasyonu’nu “savaşı durdurun” açıklaması yapan bazı gruplara sert tepki gösterdi.

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı, Türkiye’nin Afrin Operasyonu’nu “savaşı durdurun” açıklaması yapan bezı gruplara sert tepki gösterdi. Lokmacı sert ifadeler kullandığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

KARIŞIK

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Afrin Harekatı ile ortaya koymuş olduğu çelikten tavır bütün dünya için anlamlı, Türk Milleti için de kutsaldır. Tarihin her sayfasında bağımsızlığı için kanını dökmekten geri durmayan Aziz Milletimiz her zaman olduğu gibi Devletimizin yanındadır. Bugün milletimiz Türk Ordusunun başarısı için birlik halinde bütün imkan ve gücünü fedakarca ortaya koyma kararındadır. Türk Milleti’ne ve Büyük Türk Devleti’ne karşı düşmanca emeller besleyen odaklar, kurdukları oyunların içerisinde bir gün mutlaka boğulacaklarını bilmelidirler. Ordumuz sınır ötesinde destansı bir mücadele vermektedir. Dünyada sadece beş ordunun yapabileceği bir harekatı yapabiliyor olmamız dosta güven, düşmana korku vermektedir. Verdiğimiz mücadele haklıdır. Türkiye meşru müdafaa hakkını kullanmaktadır. Harekât, Türkiye’nin ve Suriye’nin toprak bütünlüğü ve güvenliği içindir. ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerini kullanarak kurduğu sözde “ordu” Fırat’ın Batısından ve Doğusundan temizlenecektir. Harekât, bu açıdan dünya barışı içindir ve insanlık içindir. Ama gelin görün ki ülkemiz içerisinde yaşayan bir güruhun, Türk Devletinin vermiş olduğu bu haklı mücadeleyi görmezden gelmesi bizim için şaşırtıcı değildir. Bu güruhun Türk Devletine olan düşmanlıkları mayalarının gereğidir. Bu güruhtan çıkan ses, aslında maşalıklarını yaptıkları güçlerin feryatları, haykırışlarıdır.Şu unutulmasın ki ! Türk çocuğu, bu mayası bozukları da boğacak güçtedir. Afrin Harekatı konusunda bu güruh tarafından yapılan bu açıklamayı dikkate bile almadığımızın bilinmesini istiyoruz. Palandöken Gelişim Derneği olarak Yüreklerimiz, kahraman Mehmetçikle birlikte çarpıyor. Biz bu savaşın merkezindeyiz ve ön cephesindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Türk, çetin işler başarmak için yaratılmıştır!”