• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 22 Mayıs 2022 15:34

KuruAmbar'ın 7'nci şubesi Yıldızkent'te açıldı

KuruAmbar'ın 7'nci şubesi Yıldızkent'te açıldı
Bakliyattan, kuruyemişe, baharattan şeker çeşitlerine kadar birçok ürünün satıldığı KuruAmbar, 7'nci şubesini bugün Yıldızkent'te hizmete açtı. 

ERKHABER / ERZURUM - Bakliyattan, kuruyemişe, baharattan şeker çeşitlerine kadar birçok ürünün satıldığı KuruAmbar, 7'nci şubesini bugün Yıldızkent'te hizmete açtı. 

KARIŞIK

Oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan KuruAmbar Yıldızkent Şubesi'nin açılışı bugün yapıldı. Dualar okunarak yapılan açılışa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat ile Yıldızkent sakinleri katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan Başkanvekili Polat, pandemi nedeniyle tüm dünyanın etkilendiği bir kriz ortamında yeni işyerlerinin açılıyor olmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Kuruambar firmasını kutluyorum. Şehrimizin değişik bölgelerinde mağazalar açarak hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlamaları, içinde bulunduğumuz koşullar için çok çok önemli. Bugün yedinci mağazayı açıyoruz, inşallah bu sayı daha çoğalır" dedi.

Yıldızkent'te hizmete giren 7'nci şubenin açılışı nedeniyle birçok üründe indirim yaptıklarını ifade eden KuruAmbar Baharat, Bakliyat ve Kuruyemiş işletme ortaklarından Sinan Gül, "İlk olarak Şükrüpaşa mağazamız ile başladığımız yolculuğun bugün 7'nci durağında, Yıldızkent'teyiz.  Açılışımız nedeniyle ürünlerimizin tamamında indirimler yaptık. Halkımızı bekliyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.