• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 31 Ağustos 2017 12:25

Kupa kaldırmaya koşan siyasiler, sorun olunca neredeler?

Kupa kaldırmaya koşan siyasiler, sorun olunca neredeler?
TFF’nin Passolig turnikelerini kurmaması nedeniyle iç saha maçlarını dışarıda oynayan BB Erzurumspor’da taraftarlar protestolara hazırlanırken, Erzurumlu siyasilere de tepki gösteriyorlar.

ERKHABER / ERZURUM - TFF’nin Passolig turnikelerini kurmaması nedeniyle iç saha maçlarını dışarıda oynayan BB Erzurumspor’da taraftarlar protestolara hazırlanırken, Erzurumlu siyasilere de tepki gösteriyorlar.

KARIŞIK

Mavi-beyazlı takımın taraftarları aradan geçen 4 aylık zamanda Kazım Karabekir Stadyumu’na bir çivi dahi çakmayan TFF’ye karşı siyasilerin sessiz kaldığını savunuyor. Şampiyonluk gelince kupa töreni için herkesten önce sahaya inip poz veren Erzurumlu siyasilerin TFF’nin keyfi uygulamalarına tepki vermediğini de sert bir dille eleştiren taraftarlar “Kupayı herkesten önce kaldıran siyasilerimiz, TFF’ye karşı nedense kazan kaldıramıyor. Her puan kaybının vebali sessiz kalanlardadır. Erzurum’u seven, takımın başarısını isteyen herkes elini biran önce taşın altına koymalı”dediler.

Öte yandan konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ise konuyu TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve diğer yetkililerle görüşerek olumlu cevap aldığını söyledi. Ancak Ilıcalı olumlu cevabın ne olduğunu açıklamadı.