• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 14 Ekim 2017 13:41

KOSGEB Başkanı Uzkurt, Desni'ye övgüler yağdırdı...

KOSGEB Başkanı Uzkurt, Desni'ye övgüler yağdırdı...
KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Desni Palandöken Su Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

ERKHABER / ERZURUM - Ata Teknokent’te KOSGEB’in yeni yüzü ve vizyonunu anlatan KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Pasinler yolu üzerinde bulunan Desni Palandöken Su Tesislerini inceledi.   Desni’nin bölgede önemli bir yatırıma imza attığını belirten Uzkurt, “Hem önemli derecede bir üretime imza atan hem de istihdama büyük bir katkı sağlayan Desni Palandöken Su işletmecilerini kutluyorum”dedi.

KARIŞIK

Desni Palandöken Su Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demir’den tesislerle ilgili bir brifing alan Uzkurt, “İncelemelerimde de gördüm ki, Desni bu devasa fabrikada teknolojinin son imkanlarını kullanıyor. Bu beni çok mutlu etti. Sadece Erzurum için değil, bölge için de önemli bir fabrika. Sefa Bey başta olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum”diye konuştu.

Yurt genelinde 7 bölgede 660 bayii ile hizmet verdiklerini belirten Desni Palandöken Su Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demir, “ Şu anda yüzde 90 kapasite ile çalışıyoruz. Yurt içinde ki ağımızı gün geçtikçe genişletiyoruz. Yurtdışında ise bazı ülkelerle temaslarımız devam ediyor. Teknik altyapımızı çağın gereksinimlerine göre sürekli yeniliyoruz” dedi.

Fabrika gezisinde KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’a Pasinler Kaymakamı Harun Ersin Polat ve Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu da eşlik etti.