• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 24 Nisan 2023 13:49

Koç ve Can Eş, partililerle bayram yemeğinde buluştu...

Koç ve Can Eş, partililerle bayram yemeğinde buluştu...
CHP Erzurum milletvekili adayı Serhat Can Eş, Partililerle bayram yemeğinde bir araya geldi. Milletvekili adayı Dr. Ayhan Koç ve İl Başkanı Suat Dülger'in katıldığı yemekte, adaylar davul zurnayla karşılandı.

ERKHABER / ERZURUM - CHP Erzurum Milletvekili adayı genç iş insanı Serhat Can Eş, seçmenlerle Bayram yemeğinde bir araya geldi. Dilaver Otelin Restaurantındaki yemeğe, milletvekili adayı Dr.Ayhan Koç, İl Başkanı Suat Dülger ve yüzlerce vatantaş katıldı. 

KARIŞIK

Salona davul zurna eşliğinde giren adaylara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yemek sonrası bir konuşma yapan milletvekili adayı Serhat Can Eş, "Başarmak için inanmak gerekiyor. Bizler 14 mayısta iktidarın değişeceğine inanıyoruz. Gayretimiz kendimiz için değil, milletimiz için. Bu gün burada toplanan bu kalabalık gösteriyor ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor. Erzurum'da son yılların en yüksek oyunu alarak, milletvekilleri çıkaracağız. Genel Başkanımız, Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Buna inanın, sizlere söz veriyoruz Erzurum'a da bahar gelecek." dedi. 

Vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan milletvekili adayı Dr. Ayhan Koç'ta, "Sizin bu coşkunuz, çalışma azmimizi, şevkimizi artırıyor. Bu coşkuyu artırarak, 14 mayısta bir şölen havasında sandığa gideceğiz. Umutlu yarınlar için, huzur için, adelet için, özgürlük için, tek adam rejimini sonlandırmak için, barış için kardeşlik için Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vereceğiz. Genel Başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Yaşlısıyla genciyle, alevisiyle, sünnisiyle, Türküyle Kürdüyle birleşerek başaracağız." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.