• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 02 Aralık 2023 14:07

Kishalı, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor...

Kishalı, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyük Şehir Belediyesi başkanlığı için aday adayı olan Cüneyt Kishalı, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

ERKHABER / ERZURUM - 31 Mart 2024  mahalli idareler seçiminde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için  aday adaylığı ile sadece milliyetçi-ülkücü tabanda değil şehirde de heyecan uyandıran Cüneyt Kishalı, MHP Aziziye Ilçe Başkanlığını ziyeret etti. 

KARIŞIK

 

Teşkilâtın büyük teveccühüne mazhar okan Kishalı , ziyaretinde şunları ifade etti: 

 

Hiç kuşku yok ki, 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde kazanan hem Türkiye hem de Türk milleti olmuştur. 31 Mart 'ta da kazanan Erzurum olacaktır. Liderimiz Devlet Bahceli'nin ifadesiyle söylemek gerekirse
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık süreci 24 Temmuz 2023 tarihinde başlatılmış, 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren de ülke sathına etaplar halinde yayılması kararlaştırılmıştır. “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır. Yerel yönetimlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle birleşik ve bütünleşik yapısı, merkezi yönetimle tek ses ve tek nefes oluşu Erzurum'umuz icin en büyük bir kozu olacaktır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.