• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Temmuz 2021 20:16

Kırkpınar: Üreticiye destek olmazsa olmaz...

Kırkpınar: Üreticiye destek olmazsa olmaz...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, beraberindeki İl Kadın Kolları Başkanı Esra Akpınar, İl Teşkilat Başkanı Süha Mühürdaroğlu ve İl Gençlik Kolları Bşkanı Yakup Yanger ile birlikte Köprüköy ilçesini ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, beraberindeki İl Kadın Kolları Başkanı Esra Akpınar, İl Teşkilat Başkanı Süha Mühürdaroğlu ve İl Gençlik Kolları Bşkanı Yakup Yanger ile birlikte Köprüköy ilçesini ziyaret etti.
20 İlçe'de yürüttükleri saha çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, partisine olan ilginin her geçen gün arttığına dikkat çekti.

KARIŞIK

Köprüköy ilçesinde mahalleleri tek tek ziyaret eden Kırkpınar ve beraberindekiler, burada esnaf ve vatandaşla sohbet ederek İYİ Parti'nin tutum, yaklaşım ve yapacağı çalışmalardan bahsetti.
Gününün büyük bir kısmını ziyaretlere ayıran Başkan Kırkpınar Pasinler ilçesine de ziyaret gerçekleştirdi.
Pasinler İlçe Başkanı Selçuk Babagil'in de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında esnafla buluşan Kırkpınar ve beraberindekilerin gündemi ekonominin yanı sıra tarım ve hayvancılık konusuydu.
Konuşmalarında üretime vurgu yapan Kırkpınar, üreticinin ve çiftçinin hibe, kira, borç erteleme gibi bir çok konuda  yararlanması adına peyder pey destekler verilmelidir.
Geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlayan, Pasinler gibi tarihi, doğal özellikleri ve verimli bereket dolu topraklarından alığı ürüne değer katarak onu bize ulaştıran Çiftçilerimizi unutmamız mümkün değildir.Üreten, geçimini topraktan sağlayan çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanında olacağımız konusunda kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuştu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.