• Büyükşehir-1
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 05 Ocak 2021 15:03 Haber Girişi : 05 Ocak 2021 15:05

Kırkpınar: Erzurum her şeyin en iyisine layıktır...

Kırkpınar: Erzurum her şeyin en iyisine layıktır...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Kazım Karabekir stadının tadil edilmesi ile ilgili bir açıklama yaparak, “ Süperlig’de takımı olmayan şehirlere bile yeni stat yapılırken, Erzurum’a tadilatı reva görüyorlar." dedi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Kazım Karabekir stadının tadil edilmesi ile ilgili bir açıklama yaparak, “ Süperlig’de takımı olmayan şehirlere bile yeni stat yapılırken, Erzurum’a tadilatı reva görüyorlar. Bu şehir her şeyin en iyisine layık” dedi.

KARIŞIK

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Kazım Karabekir stadının üzerinin  kapatılacağını ve statta tadilat yapılacağını müjde olarak duyurması üzerine bir açıklama yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “ Başka şehirlere yeni stat, bize gelince tadilat. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Biz bu şehirde Avrupa standartlarına uygun en az 30 bin kişilik bir stat yapılmasını talep ediyoruz. Erzurum’da da Milli Maçların oynanabileceği bir stat talep ediyoruz. Mevcut stat zaten 2011 yılında bir tadilat geçirdi. Artık ihtiyaca cevap vermiyor. Bu stadı Avrupa standartlarına getirmek için harcayacağız parayla yeni bir stat yapılabilir. Attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değsin. Altında alışveriş merkezleri, yaşam alanları olan ve bu alanların da Erzurumsporumuza gelir getirebilecek şekilde yapıldığı, soyunma odaları, tuvaletleri, mescidi, restoranları, locaları olan yeni bir stat istiyoruz. Tadilatla bu şehri avutmaya hakkınız yok” dedi…  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.