• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Haziran 2020 13:05

Kırkpınar, deprem bögesinde...

Kırkpınar, deprem bögesinde...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı, Karlıova depreminden en çok etkilenen Çat ilçesine çıkarma yaptı. Depremzede vatandaşlarla biraraya gelen il başkanı Kırkpınar, destek için her türlü girişimde bulunacaklarını söyledi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Karlıova depreminden en çok etkilenen Çat ilçesini ziyaret etti. İlçeye bağlı Hasköy, Sobeçayır Köyü ve Darabi Köyü mezralarında incelemelerde bulunan Kırkpınar, depremzedelerin sorunlarını dinledi. 

KARIŞIK

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Kırkpınar, köylerdeki hasar tespit çalışmalarının biran önce tamamlanıp, depreme dayanıklı binaların biran önce yapılması gerektiğini ifade etti. Depremin ardından Çat'a bağlı bir çok köyün yıkık ve perişan durumdu olduğunu da belirten Kırkpınar, "Çok şiddetli bir deprem olmamasına rağmen köylerimiz çok etkilendi. Buralarda yapılaşma biran önce elden geçirilmeli. Daha şiddetli bir deprem daha büyük acılar yaşamamıza neden olabilir. Çat'taki köylerimizin sorunlarının çözümü noktasında yetkilileri göreve çağırıyoruz"dedi. 

Kırkpınar daha sonra Çat Belediyesi'ni ziyaret ederek yetkililerden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.