• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Ocak 2021 16:19

Kırkpınar'dan Doğu Perinçek'e sert tepki...

Kırkpınar'dan Doğu Perinçek'e sert tepki...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “ Erzurum’da bir söz vardır, ‘ Haddini bilmeyene haddini bildirmek, zemheride yoksulu giydirmek kadar eftaldir ’ diye.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in, Meral Akşener’e yönelik açıklamalarına sert tepki göstererek, “ Haddini bil” dedi.  

KARIŞIK

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Meral Akşener ile ilgili açıklamalarını hadsizlik olarak niteleyen İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “ Erzurum’da bir söz vardır, ‘ Haddini bilmeyene haddini bildirmek, zemheride yoksulu giydirmek kadar eftaldir ’ diye. Kendisini iktidarın ‘kısmi ortağı’ olarak nitelendiren bu zat, haddini aşarak, belki de iktidar olduğunu zannettiği için kendisine bir güç vehmederek, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e dil uzatma gafletine düşmüştür. Densize bak hele! Bilinmelidir ki insanımız, kendisinin de kıymetli Genel Başkanımızın da, bu ülke için neler yaptığını iyi bilmektedir. Kendisi Bölücü başının elinden gül alıp, kameralara poz verirken, Meral Hanım PKK terör örgütüyle mücadele ediyordu. 70’lerde Maocu, 80’lerde Kürtçü, olan bu zat-ı muhterem bu gün gelinen noktada kendisini milliyetçi ve Atatürkçü olarak tanımlamaktadır. Kendisine bakmadan, bu güne kadar çizgisinden zerre taviz vermeyen, Genel Başkanımıza dil uzatma hadsizliğini gösteren bu zatı şiddetle kınıyorum. Kendinize geliniz, Genel Başkanımızın adını o kirli ağızınıza almadan önce, ağzınızı çalkalayınız. Milletimiz kimin ne olduğunu İYİ bilmektedir. İktidarın kanatları altına girip, kendinizi, geçmişinizi aklama çabanızı anlıyoruz, ancak ömrünü bu ülke için vakfetmiş birine dil uzatırsanız, bizi karşınızda bulursunuz, bunu iyi bilin.” dedi…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.