• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 17 Ağustos 2016 13:42

Kazım Karabekir stadı yeni sezona hazır!

Kazım Karabekir stadı yeni sezona hazır!
Yeni sezon öncesinde Kazım Karabekir Stadı’nın tel örgüleri yenilenerek, mavi-beyaza boyandı. Erzurum’un mabedi lig öncesinde Cuma günü sezon açılışında taraftarı ağırlayacak. Bu sezon statta 8 gişenin turnikesi de hizmet verecek.

ERKHABER / SPOR - Erzurum’un futbol mabedi Kazım Karabekir Stadı’nın yeni sezon öncesinde çehresi değiştirildi. Daha önce kırılan ve tahrip olan koltuklarının değiştirildiği statta, tel örgüleri de yenilendi. Tel örgüleri mavi-beyaza boyanan statta, saha zemini de adeta gözlerden sakınarak, oldukça güzel bir konuma getirildi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Harun İşçi, yeni sezon öncesinde stadı tamamen hazır hale getirdiklerini belirterek, “Taraftarımızın da yakından bildiği gibi geçtiğimiz sezon Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve il müdürümüz Fuat Taşkesenligil’in destekleri ile sahamızın alttan ısıtma sistemini sezon boyunca çalıştırdık ve zemin yeşil kaldı. Bu da bu yaz döneminde bizim işimizi oldukça kolaylaştırdı” diye konuştu.

KARIŞIK

Sezon açılışına hazırlanıyor
Kazım Karabekir Stadı Tesis Amiri Yakup Çiltaş ise ekip olarak şu anda sahayı 19 Ağustosta ki sezon açılışına hazırladıklarını belirterek, “Çalışmalarımız devam ediyor. Tribünlerde yıkama çalışması yaptık. Sahamızı maç öncesinde çizerek hazır hale getireceğiz. Bu sezon il müdürlüğümüz sahanın dört etrafındaki tel örgüleri yenileyerek mavi-beyaza boyandı. UEFA kriterlerine sahip olan sahamızın şeref tribünündeki koltukları da yenileyerek, boyama yaptık. Stadımız 24 saat kamera sistemi ile gözetilmektedir” şeklinde konuştu.
Bu arada statta sekiz turnike girişi de yeni sezonda faal olarak futbol severlerin hizmetinde olacak ve kapılarda kesinlikle yığılma meydana gelmeyecek.