• Büyükşehir-1
EĞİTİM Haber Girişi : 21 Nisan 2016 12:23

Kaymakam Öz, Öğrencilerle Buluştu

Kaymakam Öz, Öğrencilerle Buluştu
Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, öğrencilerle sohbet etti. Soru-cevap şeklinde geçen söyleşiye öğrencilerin ilgisi büyüktü.

ERKHABER / ERZURUM - Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, beraberinde Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Yurtkur İl Müdürü Salih Kaygusuz ile birlikte Dadaşkent’te faaliyet gösteren, Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim gören kız öğrencilerin kaldığı Aziziye Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. 
Ziyarette Yurtkur İl Müdürü Salih Kaygusuz’dan bilgiler alan Kaymakam Öz, daha sonra yurtta kalan öğrencilerle sohbet etti. Soru-cevap şeklinde geçen söyleşiye öğrencilerin ilgisi büyüktü.
Kaymakam Zafer Öz; “Eğitim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde sürmesine büyük önem verdiklerini belirterek, Ülkemizin dört bir köşesinden gelen üniversite öğrencilerimize ev sahipliği yapıyoruz. Öğrencilerimizin bir olumsuzluk yaşamaması için gerekli hassasiyeti göstermekteyiz" dedi.
Öz, öğrencilerin talep ve önerilerinin ilgili kurumlar nezdinde takip edilerek, sonlandırılması için gayret sarf edeceğini belirtti.
Öğrencilerle sohbetinde kendisinin üniversite hayatından anılar anlatan Kaymakam Öz, öğrencilere öğrenim hayatlarında fırsat buldukça kitap okumaları ve sosyal aktivitelerde bulunmaları tavsiyesinde bulundu.
Okul hayatından ve mesleğinin gereklerinden bahseden Öz, kendi deneyimlerinden yola çıkarak anlattığı söyleşide öğrencilerle sosyal-kültürel-sportif faaliyetler ile ilgili bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunarak, programın düzenlenmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

KARIŞIK