• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 17 Ocak 2024 21:25

Kayak derslerine farklı AÇI... Herkes kayakla tanışacak...

Kayak derslerine farklı AÇI... Herkes kayakla tanışacak...
Kayak öğretmeni ve Erzurum Açı Koleji İlkokulu Müdürü Evren Kadanalı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Yıldızkent’teki ilkokulun bahçesinde temel kayak eğitimi vermeye başladı.

ERKHABER / ERZURUM -  Kış turizminin başkenti Erzurum’da kayak eğitimi kent merkezine kadar indi. Kayak öğretmeni ve Erzurum Açı Koleji İlkokulu Müdürü Evren Kadanalı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Yıldızkent’teki ilkokulun bahçesinde temel kayak eğitimi vermeye başladı. Okul bahçesindeki kayak derslerine öğrencilerin ilgisi yoğun olurken, Kadanalı, “Açı Okulları bünyesinde kayak bilmeyen öğrencimiz olmayacak” dedi. 

KARIŞIK

 

Kayak sporuna gönül veren ve her yıl sömestri döneminde düzenlediği kayak kurslarıyla bugüne kadar binlerce öğrencinin kayak öğrenmesini sağlayan kayak öğretmeni ve Açı Koleji İlkokul Müdürü Evren Kadanalı, yarı yıl tatili öncesinde müdürü olduğu okulda kayak dersleri vermeye başladı. 

Yıldızkent’te bulunan okul binası önünde ve bahçesinde hem ilkokul hem de ortaokul öğrencilerine kayak dersi vermeye başlayan Kadanalı, öğrencilerin ilgisiyle karşılaştı. Okul bahçesinde yapılan temel kayak eğitimi dersiyle öğrencileri kayakla tanıştırdıklarını söyleyen Kadanalı, “İlk derslerini burada alan ve kayakla tanışan öğrencilerimizi sonrasında da Palandöken Kayak Merkezi’nin enfes pistleriyle buluşturacağız. Amacımız okullarımızda eğitim gören bütün öğrencilerimizin kayak yapmasını sağlamak. Öğrencilerimiz ilgisi de doğru bir proje olduğunu ortaya koydu” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.