• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Haziran 2014 02:02

Karayolları'na yakışmadı...

Karayolları'na yakışmadı...
Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü tarafından 2013 yılında Çat yolu üzerinde yaptırılan Karayolları Şehitleri Parkı, Müze ve Piknik Alanı kaderine terk edildi.

Levent AKPINAR'ın haberi...

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü tarafından 2013 yılında Çat yolu üzerinde yaptırılan Karayolları Şehitleri Parkı, Müze ve Piknik Alanı kaderine terk edildi.

2013 yılında dönemin Karayolları 12 Bölge Müdürü Şenol Altınok tarafından yaptırılan, Erzurum eski Valisi Ahmet Altıparmak’ın açılışını yaptığı Şehitler parkı ve müzesi adeta şehir çöplüğüne dönmüş durumda.

HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİLERE BÜYÜK SAYGISIZLIK

Parkın içerisinde görevi başında hayatını kaybeden işçilerin fotoğraflarının yeraldığı anıt harabeye dönerken, yüzlerce ağaç da bakımsızlıktan kurumaya yüz tutmuş. Parkın bir bölümünde  sergilenen Karayolları’na ait araçlar ise kırılmış camları, sökülmüş parçaları ile adeta çürümeye terk edilmiş durumda.

TİNERCİLERİN MEKANI HALİNE GELMİŞ

Vatandaşlar, parkın adeta tinerciler ve alemcilerin mekanı haline geldiğini belirterek, “2013 yılından beri park sahipsiz bırakıldı. Burası adeta hurdalığa döndü” dediler.