• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 17 Şubat 2024 14:19

Karataş: Sevdamız millet, yolumuz memlekettir...

Karataş: Sevdamız millet, yolumuz memlekettir...
AK Parti Horsan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Karataş, Çamlıkale, Hacı Ahmet, Arpaçayır, Karapınar mahallelerini ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM - 31 Martta yapıcak seçimler için Horasan'ı karış karış gezen AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Kartaş, Çamlıkale, HacıAhmet, Arpaçayır ve Karapınar mahallerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

KARIŞIK

 

 

" Bizler birbirimize kenetlenmiş bir aileyiz. Hayallerimiz, hedeflerimiz ve umutlarımız ortak." diyen AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, " Biz kimsenin değil, vatandaşın adayıyız. gücümüzü onların bize gösterdiği teveccühden alıyoruz. Sırtımızda ayrım yapmadan tüm Horasanlı hemşerilerimizin elini hissediyoruz. Hiç kimseyi ayrı tutmadan, ötekileştirmeden, el birliğiyle Horasan'ın Türkiye Yüzyılında modern bir ilçe konumuna getirmek için hep birlikte canla başla çalışacağız." dedi. 

 

 

 

 

 

" Cumhur İttifakı ile beraber milletimize hizmet aşkı ile yürüyecek, vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız." diyen Kartaş, " İnsan merkezli, hizmet odaklı anlayışımızla her mahallemizde haktan ve adaletten yana olmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Biz yeni sahaya çıkmış değiliz. Vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız. Aziz milletimiz, Gerçek Belediyecilik ile kesintisiz hizmet şölenine hazır. Bu güzel birliktelik tablosuyla 31 Mart'tan sonra yine Horasan’da  AK Partimizin hizmet bayrağını gururla dalgalandıracağız inşallah.  Kalptendir, sevgimiz.. muhabbetimiz.. Bizim davamız senlik benlik davası değil, Bizim davamız hizmet, sevdamız millet, yolumuz memlekettir." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.