• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 31 Temmuz 2018 16:19

Kamil Aydın'dan TRT açıklaması: Herkes elini taşın altına sokmalı!

Kamil Aydın'dan TRT açıklaması: Herkes elini taşın altına sokmalı!
Kamil Aydın'dan TRT açıklaması: Herkes elini taşın altına sokmalı!

ERKHABER / ERZURUM - TRT Erzurum Müdürlüğünün kapatılmaması adına elinden geleni yapacağını belirten Prof. Dr. Kamil Aydın, “ Sadece benim anlatmamla bu iş olmaz. Bütün milletvekillerimiz, iktidar muhalefet tek ses olmalıyız. Erzurum’un ali menfaatleri doğrultusunda herkes taşın altına elini koymalı" dedi.

KARIŞIK

 

TRT Erzurum Müdürlüğü’nün kapatılacağı iddialarıyla ilgili olarak bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve  Erzurum milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, “ Erzurum’un ali menfaatleri doğrultusunda bütün milletvekilleri taşın altına elini koymalı. Yüzlerce sanatçı yetiştirmiş, Erzurum’un prestijli kurumlarından biri olan TRT Erzurum Müdürlüğü kapatılmamalı. Ben Erzurum milletvekili olarak konunun takipçisi olacağım, ancak bütün milletvekilleri, iktidar muhalefet tek ses olmalıyız, bizler bu şehirden seçilmiş milletvekilleriyiz” dedi.

Günlerdir Erzurum kamuoyunu meşgul eden TRT Erzurum Müdürlüğünün kapatılacağı yönündeki  iddialara siyasilerden ses geldi. MHP genel başkan yardımcısı ve Erzurum milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, konuyla ilgili ERKHABER’e özel açıklamalarda bulundu. Aydın TRT’nin Erzurum için son derece önemli kurumlardan biri olduğuna dikkat çekerek, “Yıllarca Erzurum’un sosyal ve kültürel hayatına, ekonomik hayatına katkılar sağlayan bir kurum öyle bir çırpıda kapatılamaz” dedi. Aydın Türkiye’nin yeni bir sisteme geçtiğini ve bu sistem değişikliği çerçevesinde kurumlarda çeşitli düzenlemelerin yapılabileceğini belirterek, “ TRT’de düzenleme yapılan kurumlardan biri. Düzenlemeye   itirazımız yok. Personel fazlası varsa gereği yapılsın. Ancak çözüm kurumları kapatmak olmamalı, daha rantabl hale getirilmesine itiraz etmiyoruz. Buna destek oluruz, ancak kapatmak çözüm olmamalı.” Dedi

Konuyu gerekli platformlarda gündeme getireceğini belirten ve TRT Erzurum Müdürlüğünün kapatılmaması adına elinden geleni yapacağını belirten Prof. Dr. Kamil Aydın, “ Sadece benim anlatmamla bu iş olmaz. Bütün milletvekillerimiz, iktidar muhalefet tek ses olmalıyız. Erzurum’un ali menfaatleri doğrultusunda herkes taşın altına elini koymalı” dedi.