• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 20 Mayıs 2017 16:28

Kafkas Erzurum şubesi açıldı

Kafkas Erzurum şubesi açıldı
Kafkas Endüstriyel Mutfak mağazaları Erzurum’da ilk şubesini açtı.

ERKHABER / ERZURUM - Kafkas Endüstriyel Mutfak mağazaları Erzurum’da ilk şubesini açtı.  
Geniş bir katılımla gerçekleşen açılışa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Kafkas Yönetim Kurulu Başkanı Suat Midiliç, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

KARIŞIK

Açılışta konuşan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Suat Midilliç ve çocuklarıyla 21 yıldan bu yana ticaret yaptıklarını hatırlattı. Sürmeli, "Suat Bey ve oğullarını Erzurum'a böyle bir showroom kazandırdıkları için kutluyorum" dedi. ETSO Başkanı Lütfü Yücelik de Erzurum'a yatırım yapan herkese müteşekkir olduklarını söylerken, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar da işadamlarına "şehrin merkezine değil de biraz da şehrin üst taraflarına doğru, Palandöken'e doğru yatırım yapmalarını istiyorum" çağrısında bulundu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu ise Midilliç Ailesi ile uzun yıllara dayanan bir komşuluk ilişkisi bulunduğuna dikkati çekerek, "Aile dostlarımın böylesi güzellikle bir yatırımı yapmalarından ötürü gurur duydum" dedib 
36 firmayı bir araya getirdiklerini belirten Kafkas Yönetim Kurulu Başkanı Suat Midiliç, firma hakkında bilgiler vererek açılışta kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti. Midiliç “36 yıl önce rahmetli babam ile kurduğumuz Kafkas Ticareti daha sonra bugünlere taşıdık. Bugün ise açılışını yaptığımız showroom ile bölgemize en iyi ve en kaliteli ürünleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Protokolün konuşmaların ardından dua edilmesiyle açılış yapıldı.