• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 19 Mart 2024 13:53

İYİ Partili Özdemir. Horasan'da sıkılmadık el bırakmadı

İYİ Partili Özdemir. Horasan'da sıkılmadık el bırakmadı
“Sizden biriyim” sloganıyla saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir, vatandaşlarla kurduğu sıcak ve samimi ilişkiyle de dikkat çekiyor. 

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir seçim çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Hayrettin Özdemir, ilçede adeta sıkılmadık el bırakmadı. “Sizden biriyim” sloganıyla saha çalışmalarını sürdüren Özdemir, vatandaşlarla kurduğu sıcak ve samimi ilişkiyle de dikkat çekiyor. 

KARIŞIK

 

 

Ramazan ayına rağmen temposunu artırarak seçim çalışmalarını sürdüren Özdemir, ilçe sakinleriyle kurduğu sıcak ilişkiyle “sizden biriyim” sloganının hakkını veriyor. “Ben onlardan biriyim. Bulaşık yıkayarak, yumurta-ekmek satarak bugünlere geldim” diyen Özdemir, “Benim ne paraya ne koltuğa ne de şöhrete ihtiyacım var. Ben yumurta ekmek satarak buralara geldim. Horasan sayesinde bugün Ankara ve İstanbul’da ithalat-ihracat yapan şirketlere sahip bir iş insanı oldum. Horasan’da da yine 150 arkadaşımıza istihdam sağlayan biriyim. Önce Allah sonra Horasanlı hemşehrilerim beni bir yerlere getirdiler. Dolayısıyla benim Horasan halkına bir vefa borcum var. Ben de vefa borcumu ödemek için sizlere hizmet etmek istiyorum. O nedenle aday oldum ve beni bugünlere getiren insanlara teşekkürümü onlara hizmet ederek yapmak istiyorum” dedi. 

Horasan halkının seçim çalışmalarına başladığı ilk günden itibaren kendisini bağırlarına bastığını ifade eden Özdemir, “Ben onlara dedim ki, ‘sizden biriyim’, onlar da beni gördükleri her yerde bana sarılarak, sevgilerini göstererek ‘evet sen bizim Hayrettin’imizsin’ diyorlar. Bu güzel insanlar, herşeyin en güzelini hak ediyor. Ancak hak ettiklerini alamıyorlar. Hizmet adına Horasan’a yapılmış tek bir şey yok. Şu anda köylerin durumu Horasan’dan daha iyi. Mahalleler pislik ve çöp içerisinde. Yollar çamur içerisinde, asfalt dahi yok. Horasan evliyalar şehridir, İpekyolu üzerinde olan bir ilçedir. Horasan’ın şimdiye kadar çoktan il olması lazımdı. 30 senedir Horasan’a Allah aşkına ne yapıldı. Ben söyleyeyim, kocaman bir hiç. Horasan’a hiçbirşey yapılmadığı bugün Horasan kötü durumda. Biz bunu değiştirmeye talibiz ve Horasan halkının desteğiyle de bunu başaracağız” diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.