• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 29 Mart 2024 15:45

İYİ Partili Özdemir: Halk günlerinde hesap vereceğiz!

İYİ Partili Özdemir: Halk günlerinde hesap vereceğiz!
İYİ Parti Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir, 31 Mart seçimlerinde göreve gelmesi halinde şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini söyledi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir, 31 Mart seçimlerinde göreve gelmesi halinde şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini söyledi. Düzenlenecek halk günlerinde herşeyi açık açık halka anlatacağının sözünü veren Özdemir, “Bizim belediyemize ne kadar gelmiş, nerelere ne harcanmış hepsini açıklayacağız. Halk günü yapacağız ve halkımıza hesap vereceğiz, bana hesap soracaksınız” dedi. 

KARIŞIK

 

Horasan Belediyesi’nin halka hesap vermekten uzak bir şekilde yönetildiğini, halkın belediyeyle ilgili hiçbirşeyi bilmediğini ifade eden Özdemir, “Bizim dönemimiz çok farklı olacak. Herkes herşeyi bilecek. Bizim belediyemize ne kadar gelmiş, nerelere ne harcanmış hepsini açıklayacağız. Halk günü yapacağız ve halkımıza hesap vereceğiz, halkımız bana hesap sorabilecek. Belediyenin ne kadar parası var, ne kadar borcu var, nerelerden ne gelirleri, giderleri var herşeyi şeffaf birşekilde açıklayacağım. Nasıl oy verme hakkınız varsa, belediye başkanı seçtirdiğiniz kişiye de hesap sorma hakkınız olmalı ve olacak” diye konuştu. 

 

Benim ne paraya ne koltuğa ne de şöhrete ihtiyacım var. Ben yumurta ekmek satarak buralara geldim. Ben içinizden olan biriyim, bulaşık yıkayarak bugünlere geldim” diyen İYİ Parti Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir, şunları söyledi: 

 

Önce Allah sonra Horasanlı hemşehrilerim beni bir yerlere getirdiler. Ben de vefa borcumu ödemek için sizlere hizmet etmek istiyorum. Belediyede artık git-gel olmayacak. Vatandaşın talebi anında çözülecek, gerekenler yapılacak. 

 

Birbirimize el olalım, Horasan’ımızımı bir yerlere getirelim. Oyunuzu boşa atmayın, Horasan’ın bir 5 yılını daha kaybetmeyelim.

 

Belediyede 400 çalışan var. Emeğiyle çalışanlarla benim sorunum yok ama bankamatik memurları, işçileriyle benim sorunum var. Çünkü niye, hizmet yapması için görevlendirilmiş ama hizmet yapmayan, çalışmayan kişilere hesap soracağım. Belediye hizmetkardır… 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.