• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2023 17:05

İYİ Partili Karataş, durmak bilmiyor...

İYİ Partili Karataş, durmak bilmiyor...
İYİ Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Fatih Karataş'ın Güneyden Kuzeye gitmediği ilçe kalmadı.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti'nin haftasonu yapacağı temayül yoklaması öncesinde, milletvekili aday adayları, sahada çalışıyor.

KARIŞIK

İYİ Parti Erzurum Milletvekilliği aday adayı lestesinde dikkat çeken isimlerden biri olan İş İnsanı Fatih Karataş'ın Güneyden Kuzeye gitmediği ilçe kalmadı. 

 

 

Bütün ilçe teşkilatlarını ekibiyle birlikte ziyaret eden Karataş, " Ben teşkilatlardan gelen bir kişiyim. Seçimlerde partimizin alacağı her bir oyda, teşkilat başkanlarımızın en az adaylar kadar emekleri var. Rabbim emeklerimizin karşılığını verecektir, İnşallah" dedi. 

 

İYİ Parti'nin Erzurum'da birinci parti olacağını iddia eden Karataş, "Gittiğimiz her ilçede vatandaşın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Dadaşların Genel Başkanımız, Liderimiz, Meral Akşenere güvenleri tam. 14 mayısta yapılacak seçimlerde Erzurum'da İYİ Parti Birinci parti olarak çıkacak. İYİ'lerin iktidarına az kaldı." diye konuştu. 

 

İYİ Parti'den aday adayı olan isimlere başarılar dileyen Karataş, "Biz vatandaşa hizmet için bu yola çıktık. Bizimle birlikte Erzurum'dan Milletvekilliği aday adaylığı için 25 kişi başvurdu. Hepsi kıymetli bu göreve layık isimlerdir. Hepsine başarılar diliyorum. Bizler İYİ Partililer olarak, el ele gönül gönüle bu süreci tamamlayacağız." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ejder Tepesi 27 Mart 2023 18:11

    Vay Allah senden razı olsun. Partili dediğin böyle olur. Rabbim kolaylıklar versin. Âmin.