• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 21 Mayıs 2021 16:54

İYİ Parti Kadın Kolları Esra Akpınar'a emanet...

İYİ Parti Kadın Kolları Esra Akpınar'a emanet...
Yİ Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanlığına atanan Esra Akpınar'ın partiye katılımı için düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Melih Kırkpınar, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanlığına Esra Akpınar atandı. Parti İl Binasında partiye katılımı ve rozet takma töreni gerçekleştirildi.  Kadın Kolları İl Başkanı olarak atanan Akpınar, " Başta İl Başkanı Melih Kırkpınar olmak üzere İYİ Parti  ailesinin gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. Erzurum'da İYİ Parti emin adımlarla ilerlerliyor. Elimden geldiğimce bende İYİler hareketi içerisinde Erzurum'un sıkıntılarının giderilmesi noktasında gayret göstereceğim." dedi... 

KARIŞIK

 

Katılım töreninde gündemi değerlendiren açıklamalarda bulunan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Rizede yaşanan olaylarla ilgili olarak şunları söyledi, " İktidar sahipleri bizleri ellerine geçen her fırsatta, FETÖ Terör Örgütüyle, PKK terör örgütü ile zerre miskal, hiç bir bağımız olmamasına rağmen yanyana getirip, Genel Başkanımıza, bizlere bu şekilde hakaret edebiliyor. Ancak siyaseten yapılan bir benzetme sonrasında kıyameti koparıyorlar. Bu vicdani midir? Bakın Rize'de yaşanan olaylar tamamen bir provokasyondu. Önceden hazırlanmış bir komploydu. Orada sabrımızın sınırlarını zorlamak için bu provokatörler ellerinden geleni yaptılar. Önce sözlü saldırı gerçekleştiren bu provokatörler fiili saldırıya geçince kimse kusura bakmasın, biz de durup izleyemezdik. Biz dayak, yiyebiliriz, taşlanabilir, ancak Genel Başkanımızın kılına bile dokunmak istenirse o elide kırarız. Bu gerginlik tamamen, kurmacaydı. AK Parti'nin gündemi değiştirme çabasıydı. Biz bu tür oyunlara gelmeyeceğiz. Halkın gerçek gündemini konuşmaya devam edeceğiz" dedi. 

 

 

 

 

Suç örgütü Lideri Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgili olarak da bir değerlendirme yapan Kırkpınar, " İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çok üzülüyorum. Kendisi hem benim dostum hem de 83 milyonun İç İşleri Bakanı.  Yaşananlar Türkiye'nin imajı açısından hiç iyi değil. Bakın  20 yıldır bu millete küfreden, partimize yıllarıdır hakaret eden Hadi ve Süleyman Özışık’ın ilişkilerini görün. Bu videolar yayınlanmasaydı, bu iki kardeş kim bilir bizim için daha neler neler söyleyecekti. İşte ülkemizde basın sektörünün gelniği nokta." dedi...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Esra Akpınar 22 Mayıs 2021 01:31

    Çok teşekkür ediyorum...