• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Eylül 2021 10:29

İYİ PARTİ'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İYİ PARTİ'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Erzurum İl Teşkilatı Başkanlık Divanında Görev değişikliği yaptı. Dün gerçekleştirilen Yönetim toplantısında alınan kararla Başkanlık Divanı değişti.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı Başkanlık divanında görev değişimleri gerçekleştirildi. Dün Parti İl Binasında toplanan Yönetim Kurulu Üyelerinin aldığı Kararla Başkanlık divanındaki bazı isimler değiştirildi. 

KARIŞIK

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar; " Siyaset uzun soluklu bir iş. Göreve geldiğimiz günden itibaren, Erzurum İl Teşkilatında kurumsal bir yapı oluşturmak için çabaladık. Bu gün geldiğimiz noktada işleyişte kurumsal bir yapı inşa etmeyi başardık. İYİ Parti Erzurum'da her geçen gün büyümesine devam ediyor. Aramıza yeni katılan bir çok arkadaşlarımızla iktidar yürüyüşümüzde her geçen gün güç kazanıyoruz. 

 

İl Kongresi sonra oluşturduğumuz Başkanlık Divanında bir takım değişiklikler yaptık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da görev verdik.  Bu bir bayrak yarışıdır, İYİ yolda daha da güçlü ve daha aktif olarak çalışacağımıza inandığımız arkadaşlarımızla bayrak değişimleri yaptık. Önceki Divanımızda bizlerle birlikte olan arkadaşlarımıza bu güne kadar  gösterdikleri samimi gayretlerden ötürü teşekkür ediyorum. Kurduğumuz yeni divanımız hayırlı uğurlu olsun, divanımızda yeni görev alan bütün arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. 

 

Yeni Başkanlık divanı şu isimlerden oluştu; 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.