• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 09 Mart 2024 13:27

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, Kadınlarımız bizim başımızın tacıdır.

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, Kadınlarımız bizim başımızın tacıdır.
8 Mart Dünya Kadınlar gününde, eşi ile birlikte Aziziye'de kadınlara çiçek vererek kadınlar gününü kutlayan İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, " İlçemizi kadınlarımızla hep birlikte yöneteceğiz." dedi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, eşi Gülçin Çelik'le birlikte seçim bölgesinde kadınlara çiçek vererek kadınlar gününü kutladı. 

KARIŞIK

 

 

Dadadaşkent ve Ilıca'da seçim çalışmalarını sürdüren Çelik, kadın seçmenlere kendini anlattı.

 

 

 

 

"Aziziye'yi kadınlarımızla hep birlikte yöneteceğiz. " diyen Çelik, " Seçilmemiz halinde ilçede kadınlarımızdan oluşan kadın meclisi kurarak, kendilerinin yönetimde aktif bir biçimde söz sahibi olmalarını sağlayacağız. Ayrıca kadın istihdamını desteklemek adına Kadın Kooperatiflerini teşvik ederek kurulmalarını sağlayıp  üretim yapabilmeleri için gerekli her türlü desteği vereceğiz." dedi. 

 

 

 

 

 

Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılardan en çok kadınların etkilendiğini belirterek, " ülkemizde her geçen gün derinleşen ekonomik krizden en çok kadınlarımız etkileniyor. Çünkü kadınlarımız kıt imkanlarla, yemek yapıyor, çocuğunun beslenme çantasını hazırlıyor. Ekonomik krizin getirdiği bütün olumsuz koşullar karşısında aileyi ayakta tutmaya çalışıyor. Bütün bu olumsuzlukların farkındayız." dedi. 

 

 

 

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, " 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutlayarak, " Kadın ve erkek yaşamın her alanında birlikte olduğunda, yaşam anlam kazanır. Gelecek kuşaklarımızı yetiştiren kadınlarız bizim başımızın tacıdır. Yüce yaradan Cenneti annelerin ayaklarının altına sermiştir. Biz kulları olarak da aynı hassasiyetle kadınlarımıza yaklaşmalıyız. Bozkırın tezenesi Rahmetli Neşat Ertaş, Kadınlar insandır, erkekler insanoğlu, sözünü hatırlatarak, başta ilçemizde yaşayan kadınlarımızın olmak üzere tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum. " dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.