• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Ekim 2022 14:37

İstanbul, Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri'ne Pasinler damgası...

İstanbul, Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri'ne Pasinler damgası...
İstanbul'da Erzurum Konfederasyonu ( ERKON) tarafından düzenlenen Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri'nde stant açan Pasinler Belediyesi, sergilediği yüzlerce ürünle dikkat çekiyor.

ERKHABER / ERZURUM - Yarın 14:00'da İstanbul Maltepe Etkinlik alanında açılışı gerçekleştirilecek olan Kadim Şehir Erzurum Tanırım Günleri'ne Pasinler Belediyesi'nin açtığı yöresel ürünler sergisi damga vuruyor. Etkinlik alanında ERKMEDYA Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak'a açıklamalarda bulunan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, tanıtım günlerine katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Erzurum'un bir çok yöresel ürününe Pasinler'in ev sahipliği yaptığını belirten Başkan Dölekli, '' Pasinler Türkiye'nin en önemli ovalarından birine sahip. Özellikle tarım üretiminde ön plana çıktığımızı söyleyebilirim. Bugün burada açtığımız stantla da bu ürünleri İstanbullularla buluşturuyoruz. Lahanadan Patatese, Yağ ve Peynirden kaplıcalara kadar sahip olduğumuz herşeyi tüm hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Yarın açılış yapılacak ancak bugünden ürünlerimiz kapış kapış oldu. İlgi gösteren tüm hemşehrilerimize minnettarım'' dedi.

KARIŞIK

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.