• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 18 Mayıs 2016 13:36

İspanya'dan Arda'ya bir şok daha!

İspanya'dan Arda'ya bir şok daha!
Barcelona forması giyen milli futbolcumuzArda Turan hakkında son dönemde yapılan olumsuz eleştirilere bir yenisi daha eklendi.

ERKHABER / SPOR - La Liga'nın son haftalarında sergilediği performansın beklentilerin uzağında olduğu görüşünde birleşen İspanyol basını, sezonun en kötü transferlerinden oluşturduğu ilk 11'de Arda Turan'a da yer verdi.

KARIŞIK

İspanyol basınının önde gelen kuruluşlarından olan AS Gazetesi'nin yayınladığı en kötü transferler 11'inde Arda Turan'ın yanı sıra takım arkadaşı Vidal ve Jackson Martinez, Negredo, Van de Vaart gibi isimler de bulunuyor.

24 MAÇTA 5 GOLE ETKİ ETTİ

Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar resmi maça çıkamayan Arda Turan, 9 Ocak 2016 tarihinden beri oynadığı 24 maçta 2 gol attı ve 3 asist yaptı.

BAKAMBU EN İYİLER ARASINDA

Öte yandan geçtiğimiz sezon Bursaspor forması altında sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve Villarreal'e transfer olan Cedric Bakambu ise en iyi transferler 11'ine girdi. 25 yaşındaki yetenekli oyuncu, La Liga'da 2015-2016 sezonunu 12 gol ve 4 asistle tamamladı.


İşte en kötü transferler karması: