• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 23 Mart 2021 11:52

İsmail Kartal ERKHABER'e konuştu... Takıma inanıyorum...

İsmail Kartal ERKHABER'e konuştu... Takıma inanıyorum...
Erzurumspor, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal'ı getirdi. Tecrübeli teknik adam ilk açıklamayı ERKHABER'e yaptı...

ERKHABER / ERZURUM - Ligde kalma mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktör koltuğuna İsmail Kartal'ı getirdi. Tecrübeli teknik adam ilk açıklamalarını ERKHABER'e yaptı. Ligde her maçın final havasında geçeceğini belirten Kartal, '' Erzurumspor yakından takip ettiğim ve tanıdığım bir takım. 10 maç var. Bundan sonra her maç final. Takımıma inanıyorum''dedi.

KARIŞIK

Ligde kalmak için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını da ifade eden İsmail Kartal, '' Evet biz elimizden geleni yapacağız ancak, bu bütün şehrin kenetlenmesiyle olabilecek birşey. Erzurum sportif anlamda her geçen gün kendini geliştiren modern bir şehir. Bu kentin takımı Süper Lİg'i hakediyor. Perşembe günü takım kamp için Antalya'da toplanıyor. Ben bir gün önceden gidip kamp programını hazırlayacağım. Bu arayı iyi değerlendirip, hedefimize ulaşacağız''diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Berhan nur 24 Mart 2021 01:26

    İnşallah hocam hoşgeldin sefalar getirdin rabbim utandırmasın önce Allah'a sonra size emanet Erzurum spor bizi mahcup etmeyin bu ligde kalmalıyız