• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 23 Eylül 2019 16:57

İşadamı Lütfi Şahsuvaroğlu'nun Erzurum duyarlılığı...

İşadamı Lütfi Şahsuvaroğlu'nun Erzurum duyarlılığı...
İstanbul’da her fırsatta hemşerilerinin yardımına koşan işadamı Lütfi Şahsuvaroğlu, Erzurum ve Erzurumspor söz konusu olduğunda da elini taşın altına koymaktan kaçınmıyor.

ERKHABER / ERZURUM - Merkezi İstanbul’da bulunan Şahşuvaroğlu Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Erzurumlu İşadamı Lütfi Şahsuvaroğlu, yaptığı çalışmalar ve şehrine verdiği destekle hemşehrilerinin takdirini topluyor. Erzurum’la olan ilişkisini hiçbir zaman koparmayan başarılı işadamı, son dönemde de Erzurumspor’a verdiği destekle adından söz ettiriyor.  

KARIŞIK

Otomotiv, akaryakıt ve otel sektöründe hizmet veren Şahsuvaroğlu, ekonomik daralmalara rağmen her dönem yatırımlarına devam ederek, adını dünyada da duyuran şirketler arasında yeraldı. Büyük bir başarıyla bu yatırımlarını sürdüren işadamı Şahsuvaroğlu, hiçbir zaman memleketine şaşı bakan işadamları arasında da yar almadı. Erzurum’a destek söz konusu olduğunda  hiç tereddüt etmeden adım atan Şahsuvaroğlu bunun son örneğini de BB Erzurumspor’da gösterdi.

Gerek maddi gerekse manevi anlamda kulübün yanında olan işadamı Şahsuvaroğlu, Erzurumspor’un başarılarının altında imzası olan birkaç işadamından biri oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.