• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 29 Ağustos 2020 19:00

İmzalar atıldı... Dadaş aradığı ön liberoyu Rusya'da buldu...

İmzalar atıldı... Dadaş aradığı ön liberoyu Rusya'da buldu...

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ön libero için aradığı ismi Rusya'da buldu. Jasmin Scuk'un ayrılmasından sonra o bölge için arayışlarını sürdüren Mavi Beyazlılar, Rusya ligi takımlarından Ural takımında forma giyen Kamerunlu Petrus Boumal Mayega'yı renklerine bağladı. Oyuncuyla resmi sözleşme imzalandı.

KARIŞIK

Kulübü ile sözleşme sona eren 1.77 boyunda ve 27 yaşında olan oyuncu, bugün öğle saatlerinde uçakla İstanbul'a geldi ve hemen kulübün sağlık sponsoru olan hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. 

Kamerun milli takımında da forma giyen başarılı oyuncu, geride bıraktığımız sezon 17 maçta forma giydi. Sert ve mücadeleci futboluyla dikkatleri üzerine çeken Petrus Mayega, merkez orta saha ve solbek mevkilerinde de oynayabiliyor. Kamerunlu oyuncunun bugün akşam resmi sözleşme imzalandı. Petrus, sabah saatlerinde İstanbul'dan Erzurum'a gelerek takıma katılacak. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.