• Büyükşehir-1
EĞİTİM Haber Girişi : 18 Nisan 2016 09:38

İl Birincisi Pasinler İmam Hatip Oldu

İl Birincisi Pasinler İmam Hatip Oldu
Pasinler İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulu 7. Uluslararası Arapça yarışmasında şarkı ve hikaye dalında il birincisi oldu.

ERKHABER / ERZURUM - Pasinler İbrahim Hakkı İmam Hatip Okulu Erzurum’da düzenlenen 7. Uluslararası Arapça yarışmasında şarkı ve hikaye dalında bütün rakiplerini geçerek Erzurum il birincisi oldu. Pasinelr İmam Hatip Ortaokulu 16 Mayıs’ta düzenlenecek olan 7. Uluslararası Arapça yarışmasında Erzurum’u temsil etmeye hak kazandı.
Okul Müdürü Suat Özaras, "Erzurum’da düzenlenen yarışmaya okul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz büyük bir özveri ile hazırlandılar. 7. Uluslararası Arapça yarışmasında okulumuz büyük bir başarı göstererek il birincisi oldular. İnşallah 16 Mayıs’ta düzenlenecek olan bölge yarışmasında da birincilikle dönecekler" dedi.
Ayrıca geçen yıl düzenlenen 6. Uluslararası Arapça yarışmasında Türkiye ikinciliğini aldıklarını belirten Suat Özaras, "Emeği geçen öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma, ayrıca her zaman okulumuza desteklerini eksik etmeyen Kaymakamımız Ali Ada’ya teşekkür ederim." dedi.

KARIŞIK