• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Haziran 2016 10:33

İhtimalin gerçekleşmesi için yine bir mucize lazım!

İhtimalin gerçekleşmesi için yine bir mucize lazım!
Türkiye'nin EURO 2016'da tur atlama şansı var mı? Bu sorunun cevabı evet. Peki nasıl...

ERKHABER / SPOR - Son derece sancılı gittiğimiz Fransa Avrupa Şampiyonasında kötü yolculuğumuz devam ediyor. Son dakika golüyle vizesini aldığımızEURO 2016'da iyi durumda değiliz. Tüm bu kötü gidişe rağmen elimizde defter kalem hesap yapıyoruz. Nedeni ise hala gruptan çıkma şansımızın devam etmesi. İlk maçta Hırvatistan'a 1-0, ikinci maçta İspanya'ya 3-0 yenildik. Yani İkide sıfır çektik gol bile atamadık. Bu kötü skorlara birde oynadığımız kötü futbol eklendiğinde ateda beter durumdayız. Tüm bunlara rağmen gruptan çıkma şansımaz var. Yine olasılıklar... A Milli takımımızın gruptan çıkması için birçok şeyin aynı anda gerçekleşmesi gerekiyor.

KARIŞIK

PEKİ BUNLAR NE?

1-A Grubu'nda oynanan Romanya-Arnavutluk maçının beraber gitmesi gerekiyordu ancak Arnavutluk yendi ve iş averaja kaldı.

2-İtalya, İrlanda Cumhuriyeti'ne kaybetmez ise...

3-Belçika, İsveç'e kaybetmez ise...

4-Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ni en az iki farkla yenerse en iyi 3. olarak adını son 16'ya yazdıracak.

SADECE 1 GOL

Türkiye'nin A Grubu'nu 3. sırada tamamlayan Arnavutluk'u geçmesi gerekiyor. Arnavutluk'un puanı 3 averajı ise -2. Türkiye'nin şu anki puanı sıfır averajı ise -4. Yani biz son maçta Çek Cumhuriti'ni yenip puanımızı 3 yaparsak bunu da 2 ve daha çok gol atarak yaparsak Arnavutluk'u geride bırakıyoruz. Yarın 19.30'da Türkiye'yi çok zor bir sınav bekliyor...