• Büyükşehir-1
KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 02 Mayıs 2017 11:39

İbrahim Erkal'ın nakil sonrası sağlık durumu nasıl?

İbrahim Erkal'ın nakil sonrası sağlık durumu nasıl?
18 gün önce evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın geçtiğimiz cumartesi günü naklinin, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hast

ERKHABER / ERZURUM - 18 gün önce evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın geçtiğimiz cumartesi günü naklinin, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine alındığı bildirilmişti.

KARIŞIK

Erkal, ailesinin talebi üzerine ileri tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla bulunduğu özel hastaneden alınarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.Erkal'ın, nakil sonrası yapılan ilk değerlendirmesinde, bilincinin kapalı, tansiyon ve nabız gibi hayati fonksiyonlarının düzensiz olduğunun tespit edildiği öğrenilmişti.

Erkal'ın, nakil sonrasında yapılan ilk değerlendirmesinde bilincinin kapalı, tansiyon ve nabız gibi hayati fonksiyonlarının düzensiz olduğu tespit edildi. Erkal'ın durumunda geçen 3 gün içinde değişme olmadı. Erkal'in sağlık durumunda olumlu gelişme yaşanmaması ailesini ve sevenlerini üzüyor.