• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Nisan 2017 12:18

İbrahim Erkal'a saygısızlık... Özür dile İnternethaber!

İbrahim Erkal'a saygısızlık... Özür dile İnternethaber!
İnternethaber.com haber sitesi İbrahim Erkal ile ilgili haberinde "Eşini aldatması ve çengelli iğne görüntüleri" ifadelerini kullanması tepkilere neden oldu...

ERKHABER / ERZURUM - Ulusal bazda yayın yapan haber sitesi internethaber.com, yaşam mücadelesi veren İbrahim Erkal ile ilgili yayınladığı haberde skandal ifadelere yer verdi. Erzurumlu ünlü sanatçının beyin kanaması geçirip, hastaneye kaldırılmasıyla ilgili yayınlanan haberde, birbirinden muhteşem onlarca eseri olan ve çok sayıda sanatçıya bestelerini veren İbrahim Erkal'dan "İbrahim Erkal eşini aldatma ve çengelli iğne görüntüleri ile olay olmuştu." tepkilere neden oldu. 

KARIŞIK

internethaber.com'un İbrahim Erkal gibi usta bir sanatçıyı sadece "eşini aldatan" ve "çengelli iğne takan" biri olarak lanse etmesine ateş püsküren Erzurumlular, tepkilerini sosyal medyada dile getirdi. Söz konusu siteyi özür dilemeye davet eden Erzurumlular, "Sanatçımız ölüm-kalım mücadelesi verirken yapılan bu haberi kınıyoruz. Site en kısa sürede hatasından dönüp, özür dilemelidir" diye konuştular.