• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 06 Ekim 2021 17:29

İbrahim Aydemir'den hakem tepkisi: Bir şehrin ayranı böyle kabartılmaz!

İbrahim Aydemir'den hakem tepkisi: Bir şehrin ayranı böyle kabartılmaz!
TBMM'de basın toplantısı düzenleyen AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurumspor'a yönelik hakem hatalarına sert tepki gösterdi, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile MHK yönetimini topa tuttu.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni sezonda da hakem katliamlarına kurban gitmesine siyasilerden ilk tepki, her zaman ki gibi AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'den geldi. Mavi Beyazlı kulübün sorunlarıyla yakından ilgilenen, dertleriyle dertlenen tek milletvekili olarak göz çarpan Aydemir, bir kez daha kulübün hakkını aramak için TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

KARIŞIK

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Serdar Tatlı'ya sert sözlerle yüklenen Aydemir, "Bir şehrin ayranı bu kadar kabartılmaz. Dikkat edin!" dedi.

TBMM'de gazetecilerle gündem değerlendirmesi için biraraya gelen Aydemir, toplantının büyük bir bölümünü B.B. Erzurumspor'a yapılan hakem hatalarına ayırdı. 

"Erzurumspor, birilerinin düşmanı gibi hedefe konulan bir olgu haline gelmiş" diyen Aydemir, "Bu zincirin halkası her kim ise onu kınıyorum. Hakemse hakemini, federasyon başkanıysa federasyon başkanını, MHK'ni, kısacası kim varsa hepsini kınıyorum" dedi. 

 

"HAKEMLER HAKKIMIZI GASP EDİYOR"

Son derece kızgın ve sinirli oduğu gözlenen AK Parti Milletvekili Aydemir, şunları söyledi: "Geçtiğimiz hafta bir maç yaptık (Ankaragücü maçı), her maçımızda zaten hatalı kararlar veriyor hakemler. Bu defa çok aleni bir biçimde. İki penaltı pozisyonu var ki birini burada size göstereceğim.

Ne yapıyorsunuz, neden bunu yapıyorsunuz. Bu bir Erzurum düşmanlığı mıdır? Nedir bu hesabın altında ne var. Süper Lig'den iki defa düşerken bunları yaşadık, şimdi 1.Lig'de yaşıyoruz bunları. 

Şu görüntülere bir bakın Allah aşkına! Eski bir hakem, yayıncı kuruluşta, "Her Erzurumspor maçından sonra hataları konuşuyoruz" diyor. Niye hataları konuşuyoruz, çünkü aleni Erzurumspor'a kasıtlı kararlar veriliyor da ondan. Açık açık aleni penaltımızı gasp ediyor hakem! Şimdi bu hakeme hiçbir müeyyide yok, yaptım oldu! Oh ne güzel. Bu takıma gönülverenler var, başta ben olmak üzere. Yazık ya! 

 

"NİHAT BEY, GÖRMÜYOR MUSUN BUNLARI?!"

Futbol Federasyonu Bakanı Nihat Bey, MHK başkanı bunları görmüyor musunuz? Allah Allah bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz, bir şehrin ayranı bu kadar kabartılmaz. Özellikle bir daha kayda geçiriyorum buradan, Allah aşkına spra bu nevi sevimsizlikler karıştırmayın. Spor dediğiniz barış olyturan olgudr ama siz böyle yaparsanız nereye varacak bu olay! Bu zincirin halkaları her kimse kınıyorum. Suçlu hakemler. Rakiplerimiz ne yapsın, kararı hakemler veriyor! Bu hakemin ehliyetini elinden alacaksınız. Bu kadar aleni ve her seferinde Erzurumspor için yapılmaz ki! Erzurumspor'un her maçında haksız kararlar veriliyor."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ertuğrul gul 07 Ekim 2021 18:45

    Golcu futbolcumuza celme takip düşüyor devam böyle bir şey varmi