• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 31 Temmuz 2021 14:37

Hükümet bu felaketler karşısında da sınıfta kalmıştır

Hükümet bu felaketler karşısında da sınıfta kalmıştır
Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş gündeme dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Eş, ''Her sorunu çözmekte eksik kalan hükümet bu felaketler karşısında da sınıfta kalmıştır.”dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş gündeme dair  açıklamalarda bulundu. Eş;“ Son zamanlarda yaşamış olduğumuz elim durumlar, yurttaşımızı tedirgin etmekte. Her sorunu çözmekte eksik kalan hükümet bu felaketler karşısında da sınıfta kalmıştır.”dedi.

KARIŞIK

Eş, şunları söyledi;

 

Yurttaş Çaresiz!
“Evine ekmek götürmekte zorlanan Yurttaş, gittikçe kötüleşen ekonomik tablo karşısında umudunu yitirmiş durumda. Müjde diye Saray yaptıran bu iktidar, insanımızla alay etmeye başlamıştır. Bir tarafta açlık ve yoksulluk ile hayat mücadelesini veren ülkenin büyük kısmı diğer tarafta ise lüks içinde yaşayan yandaş bir azınlık. Bu terazi bu sikleti çekmiyor artık.”

Yanan Ormanlar Utancımızdır! 

“Ne sebeple ve ne amaçla yangınlar çıkmış olursa olsun, ülkeyi yönetenlerin işi şikayet etmek değil, yangını söndürmektir. Dünden beri sosyal medyada yok şu kadar uçak yok şu kadar helikopter müdahale ediyor diye propaganda yapıyor troller. Helikopter kozalakları dağıtıp, yangının yayılmasına sebep olur. Kiraladığımız Rus yapımı yangın söndürme uçakları büyük olduğu için, manevra ve alçaktan uçma kabiliyetleri çok az. Uçaklardan atılan sular yangın noktasına ulaşmadan buharlaşıyor. Yurttaşı aldatarak bir sonuca varamazsınız. Yanan ormanlar bizim oksijen kaynağımız. Ormanlarda yaşayan birçok canlı telef oldu. İnsanımız hayatını kaybetti. Derhal suni gündem ve söylemlerden uzaklaşıp çözüm bulmalıdır iktidar.”

En iyi yaptıkları iş Yurttaşı kandırmak! 

Pandemi politikaları başarısız, ekonomi berbat, çok övündükleri sağlık sisteminde ameliyat sırası almak için altı ay beklemek lazım. Eskiden hastahanelerde, şimdi çağrı merkezlerinde sırada bekletiliyor insanımız. Her konuda başarısız olan iktidar partileri, yalan ve algı üretme konusunda gayet başarılı. Yurttaşı kandırmak için her metodu kullanıyorlar. İnsanımız artık size inanmıyor, ilk seçimde tarihin en hazin yenilgisini şahit olacaksınız. Memleket Partisi olarak iktidar olduğumuz gün, yapılanların hesabını soracak ve Yurttaşın hakkını Yurttaşa vereceğiz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.