• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Haziran 2021 13:11

HORASAN’DA YOLUNU KESMİŞTİ

HORASAN’DA YOLUNU KESMİŞTİ
Horasan'da yolunu keserek sıkıntılarını, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye anlatan Horasanlı çiftçi Metin Çetinkaya, parti kurulur kurulmaz, soluğu İl Başkanlığı'nda aldı. Çetinkaya, video çekerek, İnce'ye de mesaj yolladı.

ERKHABER / ERZURUM - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, Memleket Hareketini başlattığı dönem, Erzurum gezisi sırasında Horasanda, yolunu keserek, otobüsten indiren ve sıkıntılarını aktaran Horasanlı çiftçi Metin Çetinkaya, parti kurulur kurulmaz İl Başkanlığına giderek her türlü desteği vereceğini açıkladı. 

KARIŞIK

Metin Çetinkaya  İl Başkanı Serhat Can Eş’i ziyaret ederek, Memleket Partisi'ne her türlü desteği vereceğini açıkladı.  Parti İl Binasında çektiği video ile Genel Başkan Muharrem İnce’ye de mesaj veren Çetinkaya, “ Ben Sayın Genel Başkanımın dik duruşunu seviyorum. İlk seçimde herkes onun etrafında toplanacak.” dedi.

 

 

 

İl Başkanı Serhat Can Eş’de Genel Başkanımıza gösterilen teveccüh bizim işimizi kolaylaştırıyor, kısa zamanda Erzurum’da üye sayımızı artırmayı başardık. Bu başarı bizim değil Genel Başkanımızındır. ”dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.