• Büyükşehir-1
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 02 Aralık 2020 16:56 Haber Girişi : 02 Aralık 2020 17:00

Hiç yakışmadı Vali Bey! Vali'ye özel yol olur mu?

Hiç yakışmadı Vali Bey! Vali'ye özel yol olur mu?
Erzurum-Çat karayolu üzerinde bulunan Valilik binasının tam karşısında, 6 şeritlik şehirlerarası yolun üzerine, vali beye özel dönüş için bariyer konuldu.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'un Çat yolu üzerinde bulunan Valilik binasının tam karşısında, 6 şeritlik şehirlerarası yolun üzerine, vali beye özel dönüş için bariyer konuldu. Yolun altı şeride çıkarılması sonrasında Şehir Hastanesine kadar sola dönüşlere kapatılan yolda, Valilik binasının tam karşısındaki dönüş yolu kapatılmadı. "Vali Okay Memiş'e özel" dünyanının hiç bir yerinde örneğine rastlanmayacak bir uygulama yapıldı, vatandaş dönmesin diye bariyer konuldu. Bariyer valinin aracı geçtiğinde açılıyor, sonrasında kapatılıyor. Vatandaşlar ise durama tepki göstererek, "Vali bey de bizimle aynı yolu paylaşsa ne olur? Bu bariyerler çevre yolunda olur mu?" diyerek tepkilerini dile getirdiler.... 

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MÜNİR METE 04 Aralık 2020 01:20

    Yazıyı görünce dikkatimi çekti açıkc ası hoşumada gitti. Bu konu hiçmi kimseyi ilgilendirmiyor derken yanılmışım. Çat yolu Eski Genel Müdürlüğünde çalışan ve sürekli bu yollu kullanan biri olarak bu konuyu dile getirenlere sonsuz teşekkürler. Gerçekten de sayın Valim hiç yakışık almadı, saygılar.

  • Sunmani yildirim 02 Aralık 2020 18:09

    Bu bir farkındalık yaratmaktır vali bey 'in galiba vatandaşta karşılığı olmadığından böyle bir yol çizdi sanirim