• ŞEpnolat üst

Herkesin bir hesabı var ama...

  • Büyükşehir-1

Dr.Devlet BAHÇELİ; Tabipler birliği Türkiye’nin aleyhine olan her şeyin yanın da,lehine olan her şeyin karşısında o sebeple kapatılması gerekli.(Sayın Devlet BAHÇELİ’yi hemen akabinde haklı çıkararak Şebnem Korur FİNCANCI denen PKK muhibbini başkan seçtiler)

Kılıçdaroğlu; Efendim her oyunda yeni deste kağıt açalım böylece problemler çözülür.

 

Dr.Devlet BAHÇELİ; Barolar da Türkiye aleyhine düşünenler yönetim de bunların yapısını değişelim.

(İstanbul Barosu’nun pencerelerinden Şehit Savcı Mehmet Selim KİRAZ’ın katillerine yardım eden ve DHKPC nin talimatıyla kendini öldüren Sözde Avukat Ebru TİMTİK’in resmi astılar)

Kılıçdaroğlu; Efendim madem kahvelerde okey ve kağıt yasak o zaman kağıt parayı da yasaklayın.

 

Dr.Devlet BAHÇELİ; Anayasa Mahkemesinin yapısı gözden geçirilmeli yeni sisteme uygun hale getirilmeli ya da yeniden düzenlenmeli.(Dün akşam AYM üyesi  Prof.Dr.Engin YILDIRIM darbe iması çağrıştıran bir twit attı ve resimde AYM nin ışıkları yanıyor diye paylaştı.Haaa bu arada onu atayan Abdullah GÜL bilginiz olsun)

Kılıçdaroğlu; Efendim mikrop (Virüs demiyor) kapmış hasta insanları tespit eder, bunları tedavi edersin işte bu kadar bunu düşünemiyorlar.

 

Dr.Devlet BAHÇELİ; Kıbrıs konusunda asla taviz verilmemeli, Kıbrıs bizim kırmızı çizgimiz.

(K.K.T.C.’nin mevcut Cumhurbaşkanı Mustafa AKINCI resmen Rum ağzıyla konuşarak Rumlara toprak vereceğim ve çözüm olarak federasyondan yanayım diyerek fikrini de zikrini de belli etti.)

Kılıçdaroğlu ;Maraş? Maraş mı? Niye sadece sahili açıyorsunuz kardeşim her yeri açın (Ya hu bu hangi Maraş’tı acaba?)

 

Joe Biden; Muhalefet ile beraber Hükümeti devireceğiz,

Kılıçdaroğlu; Dostlarımız ile iktidara geleceğiz bu dostlar da İP-HDP-DEVA-GELECEK-SP-FOX-SÖZCÜ-HALK TV-KRT TV-TELE1,FETÖ,BİDEN ve bilumum Türkiye karşıtları.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN; Azerbaycanlı kardeşlerimize her türlü desteği vereceğiz.

Emekli Büyükelçi ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal ÇEVİKÖZ;

Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN; Oruç Reis Gemisi Yeni Navtex ilanı ile yeniden Akdeniz’de sismik araştırmalara başladı,

Kılıçdaroğlu; Sayın Bahçeli Erken Seçime götür ülkeyi,

Dr.Devlet BAHÇELİ; 6-8 Ekim olaylarının failleri mutlaka yargılanmalı ve sorumlu olanlar ceza almalı.

Kılıçdaroğlu; Selahattin DEMİRTAŞ hapiste yattığı günleri gururla göğsünde madalya olarak

taşımalı.

Dr.Devlet BAHÇELİ; İdam Cezası Bazı Suçlar için geri getirilmeli ve uygulanmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN; İdam cezası kanunu bana gelirse onaylarım,

CHP Sözcüsü Faik ÖZTRAK; Biz parti olarak idama karşıyız,

 

Bu diyalog örnekleri Devlet adamları ile yan sanayi muhalefet arasında böyle sürüp gider.

            İP’in Genel Başkanı Akşener ise hala daha Partisindeki iç çatışmayı idare etmeye çalışıyor ,bir yandan da ortağı CHP yi kurmaylarına (Ağıralioğlu,Dikbayır Andican) tv ekranlarında  cansiperane  savunduruyor,HDP yi üzmemek için tek kelime etmiyor.Koray AYDIN ve Musavvat Dervişoğlu’nun partide açtığı gediği kapatmaya çalışıyor.Hiç düşünmüyor ki Kendisi de dahil bu muhteremler kendilerini bir yerlere getiren Ülkücü Harekete ve MHP ye yaptıkları ihanetin ve Devlet BAHÇELİ’ye yaptıkları yanlışların  bedelini proje olan partilerinin dağılmasıyla ödeyecekler.

           Canım Ülkemin Hatay’ında,Trabzon’nun da,Maraş’ında kendisine ateşin çocukları diyen şerefsiz,ahlaksız şeytan evlatları  ormanları yakarken ve PKK terör örgütü bunu sahiplenirken,Gezi’de 3-5 ağaç için ortalığı yıkan sözde sanatçı gurubu PKK yı kınayamıyor ve üstüne üstlük algı operasyonuyla HDP ve CHP ninde yardımıyla sosyal medyada teröristleri aklama ve arkalama çabasıyla üç maymunu oynuyorlar.

           Stratejik derinlik diye diye dış politikada Türkiye’yi ateşe atan ve Kendisine sunulan Başbakanlığı iğreti bir ceket gibi üstünde taşıyamayan serok Ahmet ile,Şaibeli mahfillerin maddi manevi desteğiyle parti kurduğu herkesin malumu olan ve bir zamanlar kendisi ile Bebecan diye alay eden CHP lilerin dümen suyunda geldiği mahalleye söven Ali bey HDP den oy devşirme adına gittikleri Güney illerinde türlü türlü şirinlik yapmanın peşindeler.

           Tabi birde Muhafazakar olmayı Rahmetli Erbakan Hoca’nın mirası olan partisini CHP-HDP ye yamamak zanneden,her platform da Cumhur İttifakı karşıtı söylemler ile akla ziyan saptamalar ile açıklama yapan Karamollaoğlu var.

          Ama tüm bu şer cephesinin unuttuğu ya da hesaba katmadığı şeyler var;

          Mesela Tam bir birliktelik ile hareket eden Vatan Sevdalısı Ordu, MİT,Emniyet teşkilatları var

          Mesela Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN var,

          Mesela Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ var,

          Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ve adı gibi Devlet adamı Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ tüm bu saldırılar karşısında Milletin duası ve desteği ile sapasağlam durup 2023 seçimlerine kadar Cumhur İttifakı ile Güçlü Bir Türkiye inşa edecekleridir.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hakan can 15 Ekim 2020 22:27

    Ovvv fenaa dağıtmış üstat Hasan bey

  • Fahrettin Osman Kızılkaya 14 Ekim 2020 16:34

    Özetle anlatılması gerekenleri yazmışsın Hasan başkan,fazla söze gerek kalmamış.Umarım bu yazınızı biraz vicdanı olan yuvasına küsüp giden hatta bunlardan fazlasını bilen arkadaşlarımız okur tekrar muhasebesini yaparak gittikleri yolun yol olmadığını fark ederler. Temennimiz herkesin aklını başına devşirmesidir.selam,saygı ve dua ile.