• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 17 Haziran 2016 10:43

Haydi Türkiye, İspanya şaşırsın... İşte muhtemel 11'ler

Haydi Türkiye, İspanya şaşırsın... İşte muhtemel 11'ler
A Milliler, Euro 2016 D Grubu ikinci maçında son şampiyon İspanya ile karşılaşacak! Millilerde hedef en az 1 puan...

ERKHABER / SPOR - Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada Hırvatistan, İspanya ve Çek Cumhuriyeti ile D Grubu'nda yer alan Milli Takımımız, gruptaki ilk maçında Paris'te Hırvatistan ile karşılaşırken, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

KARIŞIK

Şampiyonadaki ikinci sınavını son şampiyon İspanya karşısında verecek olan ay-yıldızlı ekip, rakibinden puan veya puanlar alarak, gruptan çıkma adına avantaj elde etmek istiyor. Nice Stadı'nda yapılacak müsabaka, TSİ 22.00'de başlayacak.

Milli Takım’ın İspanya karşısında son galibiyetini almasının üzerinden tam 52 yıl geçti. Ay-yıldızlılar, İspanya ile son kez 2010 Dünya Kupası Elemeleri’nde karşılaşmış ve her 2 maçı da kaybetmişti.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

URO 2016'ya Hırvatistan yenilgisiyle başlayan Türkiye A Milli Futbol Takımı, dünya devi İspanya ile karşı karşıya gelecek. Gruptan çıkma yolunda büyük önem arz eden bu karşılaşma saat 22.00'de TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. İspanya-Türkiye maçını Milorad Mazic yönetecek

MUHTEMEL 11'LER:

TÜRKİYE: Volkan Babacan - Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin - Selçuk İnan, Ozan Tufan - Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan, Arda - Burak Yılmaz

İSPANYA: De Gea - Juanfran, Pique, Ramos, Alba - Busquets -  Silva, Fabregas, Iniesta, Nolito - Morata